Снимка: Президентството
fallback

Президентът Румен Радев ще се консултира с ЦИК преди да реши дали да насрочи изборите две в едно.

Това заяви държавният глава пред журналисти в град Съединение, съобщи БНР.

Oще по темата

"Ще поканя Централната избирателна комисия. Трябва да бъдем сигурни, че изборната администрация може да се справи в такава сложна ситуация, ако изборите са 2 в 1, за да не бъдат компрометирани".

Президентът Радев беше гост на Съединение, където днес тържествено се отбелязват 136 години от Съединението на Източна Румелия и Княжество България.

„Безстрашните четници и доброволци от тогавашното Голямо Конаре са пример за това какво означава да обичаш своята родина и да си готов на всичко за да има тя бъдеще“. Това каза в словото си държавният глава , който поздрави присъстващите и с празника на града.

Румен Радев посети и църквата „Свети Атанасий“ , където по-късно ще бъде отслужена панихида в памет на героите на Съединението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Стоедин

преди 2 години

Да се консултира! За нищо не става омразителят.

35

До 41

преди 2 години

Оооо "без съд и присъда", това ли ти е мечтата бе консумолче дърто? Ревете за законност и справедливост, ама искате да бесите който не ви е симпатичен! Не забравяй, че в държава в която се съди по симпатия, ти също може да не си симпатичен на някой с повече връсзки и власт от теб!!! Неещастник!!!

34

до к.39

преди 2 години

Ама ти сигурен ли си, че ще се втурнем да гласуваме на двете дати? Ще гласуваме за президент, а партиите да си намерят *** да дa гласуват за техните прости и нeweжи депутати! Партията, спечелила парламентарните избори през ноември, ще я свалим най-късно до края на зимата! Боце, готви се, като свалим ГЕРБ, теб направо в затвора ще те вкараме! Без съд и присъда! Банкянски пoMиap!

fallback