36

Стоедин

преди 2 години

Да се консултира! За нищо не става омразителят.

35

До 41

преди 2 години

Оооо "без съд и присъда", това ли ти е мечтата бе консумолче дърто? Ревете за законност и справедливост, ама искате да бесите който не ви е симпатичен! Не забравяй, че в държава в която се съди по симпатия, ти също може да не си симпатичен на някой с повече връсзки и власт от теб!!! Неещастник!!!

34

до к.39

преди 2 години

Ама ти сигурен ли си, че ще се втурнем да гласуваме на двете дати? Ще гласуваме за президент, а партиите да си намерят *** да дa гласуват за техните прости и нeweжи депутати! Партията, спечелила парламентарните избори през ноември, ще я свалим най-късно до края на зимата! Боце, готви се, като свалим ГЕРБ, теб направо в затвора ще те вкараме! Без съд и присъда! Банкянски пoMиap!

33

Анонимен

преди 2 години

Май че ние, хората, трябва да проумеем, че по-добрият вариант е избори 1 от 2. Тогава депутатите ще разберат, че те като наши представители трябва да се държат като хора културни и отговорни, да не оставят държавата в батак, а да се грижат за нея и нейното благодентствие, Тошко да представя ИТН като сериозна партия, а не като клюкарка и селска драка, Оная от Ак Кадънлар (Дулово) да не се заяжда с колегите си, а да говори като човек, Карадайъ да свикне, че е българин, а не турчин в БГ. И т.н.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма да е лошо да се спести поне малко. От две отделни дати просто няма смисъл.

31

US Immigrant

преди 2 години

Впрочем, снимката на самонадейците, дошли да приветстват Чорапа е достопочтен антагонистичен критерий на общественото мнение, относно неговите имперски амбиции. Няма нужда от коментарии. Червените потници под сини куртки да си сверят часовниците.

30

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 24 --- А СЕГА като гледаме какъв възход ви е подгонил с лидерът ви Зеленочорапов и останалите пенсии, ще настигнете Русия по тотално обедняване и разруха. Пак добре, че сме в НАТО, щото съветниците на Радев бутат държавата към пропастта - онази пропаст, в която я изтрещя Луканов с неговата "посткомунистическа" идеология, разпускайки баретите и освобождаване на криминалните от затворите, за да създават допълнителен хаос в държавата.

29

умен

преди 2 години

До Анонимен 24 А като чета твоят коментар, разбирам защо ме управляват сега некадърни чалгари и фигуранти

28

Анонимен

преди 2 години

Поредната скучна теч пред 20 души и тов селяндурски град.

27

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

оставка мутро фигурантска

26

Анонимен

преди 2 години

Гледам жалка оредяла тълпа докарана насила да ръкопляска на главния диригент на корупцията в България Румен Радев.

25

Корупция Радев

преди 2 години

Радев, защо мълчиш за корупционния скандал в парламента? Нали Татяна Дончева е от твоята президенстка партия ***.Покажи ни как се бориш с корупцията?

24

Бонго Бонго

преди 2 години

УЖ ЩЕ СЕ КОНСУЛТИРА С ЦИК, А ЩЯЛ ДА ГИ "ПОКАНИ" . НЕ ТРЯБВА ЛИ РЕДНИКА ДА ХОДИ ПРИ ТЯХ. КОГАТО ИСКАШ СЪВЕТ ОТИВАШ ТИ ЗА ДА ПОИСКАШ, А НЕ ДА ГИ ПОКАНИШ ПРИ ТЕБ ДА ТИ ДАВАТ СЪВЕТ, ТИ КОЙ СИ ????? КОЙ СИ ТИ РЕДНИК???? УТРЕ ДА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ ДА СЕ ИЗЯВЯВАШ ЛИЦЕМЕР ТАКЪВ ГНУСЕН!!!!РАЗЕДИНИТЕЛ!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Лъже както винаги. Той сам си каза преди дни, че не било благоприятно за него и вицето избори 2 в 1 понеже всяка партия ще си изкара кандидат. Ще върти и ще суче да не са 2 в 1 понеже избори 2 в 1 са кошмар за Радев.

22

Анонимен

преди 2 години

Като гледам интелекта на коментиращите по-долу,не се учудвам,че 12 години беше избиран един неук и пр.ост човек да управлява държавата ,довеждайки народа до мизерия,която може да се сравни само с държави от третия свят.

21

Анонимен

преди 2 години

2 в 1 не е добра опция.Вярно,ще бъде по-евтино,но такава каша ще настане,че накрая няма да се разбере кой за кого е гласувал.

20

я па тоя

преди 2 години

кво има да се консултира , нали си назначи и ЦИК ?

19

Анонимен

преди 2 години

Оставка мутро

18

ШибиРиби

преди 2 години

Тоя освен да джитка по панаири и събори и да сее зараза за друго не става

17

Бонго Бонго

преди 2 години

Утре на празника, редник Радев НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ!!!! ДА МЪЛЧИ И СЕ ПРЕСТРУВА НА БЪЛГАРИН! ГЕНЕРАЛ ДАНАИЛ НИКОЛАЕВ В ГРОБА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ ЗАРАДИ ТОЯ ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТ, РАЗЕДИНИТЕЛЯТ!!!!!!ДА НЕ СЪМ ГО ЧУЛ ПО НОВИНИТЕ ГНИДА!