fallback

Председателят на бюджетната комисия в парламента и депутат от "Има такъв народ" Любомир Каримански обяви, че не знае Татяна Дончева да е предлагала пари на депутати от партията, за да я напуснат. Той самият не се е срещал с Дончева.
Oще по темата

Но допълни, че не може да отмине с мълчание нападките към Ива Митева от страна на Дончева. Той се обърна към Дончева с въпрос какво е родило нейното дърво в политика от толкова години, защото: "Виждаме само бурени и храсти".

В събота Тошко Йорданов обвини Татяна Дончева, че е предлагала половин милион на човек от ИТН, за да отцепи няколко депутати от партията и да станат министри.

Дончева отрече думите на Йорданов и обяви, че ще си търси правата по съдебен път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Всъщност до 33

преди 2 години

До Всъщност до 28: Всъщност точно Радев не е казвал нищо подобно. Напротив, каза че не коментира бъдещи проекти.

31

Време за промяна

преди 2 години

ИТН наистина трябва да се разцепи, за да се отделят разумните хора от шоумените. Ако Татяна Дончева се е опитала да го направи, е вършела нещо полезно. Ако се беше получило, сега щяхме да имаме правителство на промяната и нямаше пак да ходим на избори. Това все пак ще трябва да стане, но по трудният начин - тогава когато в НС се получи мнозинство без ГЕРБ, ИТН и ДПС. След колко избори ще се получи, е трудно да се каже.

30

Анонимен

преди 2 години

Незнам на кой да вярвам но знам че компания от ГЕРБ години наред са и слагали петна върху името което ме навежда на мисълта че Дончева не е със ГЕРБ ама те и Сачева и Биков не бяха

fallback