Кадър: Facebook
fallback

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира умът как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлага 500 000 лв. на депутат от ИТН, за да се разцепиш парламентарната група.

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов.

Oще по темата

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов. Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.
Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни Борисов.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

330

иво

преди 2 години

До АнонименИ.д.И.о.Т. 1

329

123-ТОиДИ

преди 2 години

РАДЕФФ , не се ли срамиш , на този ден , ДА СЕ НАРЕЧЕШ Б Ъ Л Г А Р И Н ! ПФУ !

328

Анонимен

преди 2 години

Нова балканска породакучета се появи в парламента. Ръфат се за кокала. Нека Бойко и тях да ги подари на Путин

fallback