Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Председателят на НС Ива Митева призна, че се е уплашила в първия момент, когато научила, че има отправена заплаха за живота й.

Oще по темата
За случая пръв съобщи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, според когото е странно, че заплахата идва в момента, в който Митева обяви, че промените в Закона за НСО, ограничаващи кръга на охраняваните лица, е приет на първо четене.

"Ако кажа, че не съм се уплашила в първия момент, ще излъжа", каза Митева.

Тя призна, че се страхува по-скоро за близките си и детето си.

Митева обясни, че се е срещнала с шефа на НСО Емил Тонев, който я е обвинил, че няма доверие в службите.

Той я е уверил, че сигналът е бил докладван в прокуратурата.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Една Българка

преди 2 години

Убиеца на Милен Цветков не е задържан, мотаят го повече от година, затвор не е видял. Лютви Местан уби бебе, а си живее на свобода.. Няма да използван епитети, да не ме арестуват и мен А този пръдльо бил заплашил госпожица Никоя по фейсбук и веднага арестуван *** просташката работа. Става ли въпрос за депутат всички ще ни избиете и затворите

125

Анонимен

преди 2 години

Евтин кризисен пиар. Псевдоадвоката Хаджигенов след като сънува кръв на 2.9.2020г., сега видя дългата ръка на ГЕРБ за съкращаване на НСО. Ами не ББ ходи да купува рокли с кола на НСО, или НСО да му разкарват съветноците по нощите. Това Тошко и Хаджигенов не го ли отчитат при определянето на източника на заплахата?

124

Анонимен

преди 2 години

В Блиц вчера публикуваха информация (виж вчер.брой), че от охраната на И.М.й обясни-ли, че заплахата идва от някакво лице Радостина Цветкова. Сетне се замотало и друго име - Габриела. Шефът на НСО казал, че информацията дошла от МВР. Оттам казали че тя е дошла от МП.Тези две имена нямат нищо общо с днес съобщеното име на мъж с криминална биография. От Гл.прокуратура вчера съобщили,че не са уведомени от МВР. Дали това няма да се окаже "горещо мероприятие" за запазване "гвардията" на гл. прокурор

fallback