126

Една Българка

преди 2 години

Убиеца на Милен Цветков не е задържан, мотаят го повече от година, затвор не е видял. Лютви Местан уби бебе, а си живее на свобода.. Няма да използван епитети, да не ме арестуват и мен А този пръдльо бил заплашил госпожица Никоя по фейсбук и веднага арестуван *** просташката работа. Става ли въпрос за депутат всички ще ни избиете и затворите

125

Анонимен

преди 2 години

Евтин кризисен пиар. Псевдоадвоката Хаджигенов след като сънува кръв на 2.9.2020г., сега видя дългата ръка на ГЕРБ за съкращаване на НСО. Ами не ББ ходи да купува рокли с кола на НСО, или НСО да му разкарват съветноците по нощите. Това Тошко и Хаджигенов не го ли отчитат при определянето на източника на заплахата?

124

Анонимен

преди 2 години

В Блиц вчера публикуваха информация (виж вчер.брой), че от охраната на И.М.й обясни-ли, че заплахата идва от някакво лице Радостина Цветкова. Сетне се замотало и друго име - Габриела. Шефът на НСО казал, че информацията дошла от МВР. Оттам казали че тя е дошла от МП.Тези две имена нямат нищо общо с днес съобщеното име на мъж с криминална биография. От Гл.прокуратура вчера съобщили,че не са уведомени от МВР. Дали това няма да се окаже "горещо мероприятие" за запазване "гвардията" на гл. прокурор

123

ББ

преди 2 години

До Анониментова,анонимен...няма анонимни бре...службите трябва да го намерят и Съд...това също е заплаха срещу Председателя на Парламента на България!...погалете заплашващият Националната сигурност на България...или сте предатели!питайте я как и с какво ще..."гали"...Председателя на Парламента на България!елате на себе си бре...палят домовете ни!

122

ББ

преди 2 години

До Анонимени Народа ни умее да...гали,не можете ни уплашите...те едни с ятагани...с лагери...ама сме тук...и имаме намерение да останем...въпреки желанията ви...да изчезнем...учете албански...сръбски знаете...ама говорите на Български!и службите ни...намирайте ги подобни...работещи против Националната ни сигурност...най-малко ги осветлявайте...или ще ви уволном!

121

ББ

преди 2 години

тук бг службите...Политиците...ако е необходимо да потърсят помощ от съюзниците ни ЕС и САЩ за разкриване поръчителят...и платилият...заплахите...останалото е безсилии и лицемерие!НСО...Председателят на НС е първият човек в България...ако си позволите издънки...това е заплаха срещу държавнотста ни...срещу Народа ни...кой плати заплахата...кой я поръча?службите ни...сега е момента да спечелите доверието на Народа ни...назовете поръчителят и платилият...знаем,че можете...или сте съучастници!

120

Анонимен

преди 2 години

Само споко ще те погалят зад ухото! Слав и тошето ще ти дадат награда Иве нема да се плашиш

119

Анонимен

преди 2 години

Абе хората ги интересува какво да ядат и с тия повишения на цените и как ще изкарат зимата, те ми гласуват кой да има охрана и кой не.

118

Анонимен

преди 2 години

Доган правеше същите номера. Може и да е той пак в дъното

117

Анонимен

преди 2 години

ИТН на 3,5%, на следващите избори.

116

Селските простотии..

преди 2 години

...за една проста и незначителна фъфлеща *** ВЗЕЛА СЕ НАСЕРИОЗНО

115

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се , че некой от ИТН , ще го отнесе накрая , след гласуването на тоя закон.

114

От мен

преди 2 години

Коя си ти

113

:-(

преди 2 години

Щях да я пратя да си лее куршум, ама не знам дали е политкоректно

112

Ха, ха не съм пророк

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ---ДА СИ ОХРАНА НА ВИДЕН БАРОВЕЦ, Е....ТВЪРДЕ ДОХОДНО И ПЕЧЕЛИВШО ЗАНИМАНИЕ....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВРЪЗКИ И БОНУСИ...!НОРМАЛНО Е , ХОРАТА ОТ НСО ДА СИ ГО ВЪРНАТ НА ВНОСИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ЗАКОН..ХА,ХА,ХАААААААА

111

Айде пак глупости...

преди 2 години

Не виждете ли , че тая Фъфла е истерична и неуравновесена , крещи и се кара на депутатите , къса важни документи и се държи неадекватно!!? Нормално е някой от НСО да я е засегнал и да и е пуснал провокативно съобщение, защото всъщност --ТЕ ОТ НСО , СА ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ НОВИТЕ ПРОМЕНИ И ЩЕ СТАНАТ БЕЗРАБОТНИ!

110

Анонимен

преди 2 години

Заплашили я , ама първо на Диван паша се оплакал и после той Гешев не иска да разследва. Зле скалъпена история.

109

Анонимен

преди 2 години

Привличат внимание, така се прави предизборна кампания от сценаристи

108

Анонимен

преди 2 години

Смешници, сами са си изценирали това нещо. Все пак имат много сцанаристи

107

Анонимен

преди 2 години

Заплашили са с убийство пудела на Слави!! Тошко веднага е сезирал Джон Уик!!