Снимка: БГНЕС
fallback

Не знам какви сметки си прави г-жа Нинова, но е ясно, че без "Демократична България" и без "Има такъв народ" няма как да получи подкрепа кабинет с третия мандат, заяви председателят на "Изправи се БГ. Ние идваме" Мая Манолова.

Oще по темата
Тя припомни, че ИБГНИ участваха в срещата с представители на БСП в неделя.

"Още тогава бяхме абсолютно ясни, че всякакви заигравки затова, че е възможно подкрепата за кабинет без ДБ и без ИТН, означава да се разчита на гласовете на ГЕРБ и на ДПС, което за нас е абсолютно неприемливо", каза тя, цитирана от БГНЕС.

Председателят на ПГ на ИБГНИ заяви, че от формацията отговорно работят по актуализацията на бюджета, подготвили са техните предложения.

"Това е възможната тема - сформиране на мнозинство за актуализация на бюджета в интерес на хората и на бизнеса, да оставим държавата в навечерието на следващите два избора и на трите идващи кризи в добър вид, в добро състояние, достатъчно отговорни сме да го направим, а останалото е политическа екзотика", заяви Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Марио

преди 2 години

ДБ са продажници и са готови на всичко в името на парите.

44

Анонимен

преди 2 години

Дончева да се върне в бсп а Хаджигенов да отиде в дб или в итн ако издържи кастинга. Останалите да се махат и ако искат пак да лежкунят по мостовете да опъват палатките и да свикват дежурното подкрепление, лятото още е топло и нема проблем.

43

Стоян

преди 2 години

Демократична България са слуги на олигарси и нямат място в новата политика на България.

fallback