Снимка: БГНЕС
fallback

Ще направим последен опит за разговор с ДБ, ИБГНИ и ИТН. Някои колеги си сменяха мнението по два пъти на ден. Ще направим последен опит. Това заяви пред бТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Ако получим окончателно „Не”, връщаме мандата и отиваме на избори, добави Нинова и припомни, че утре имат среща с ДБ, а в сряда с ИТН. Ако постигнем съгласие, ще имаме още една поредица от срещи, защото вече ще трябва да говорим по същество, уточни Нинова.

Нека да потвърдят утре и вдругиден официално пред всички, сядаме, казват не, добре, затваряме тази страница и виждаме как да продължим. Актуализацията на бюджета е продължението, подчерта Нинова. При връщане веднага на мандата няма да може да преизчислим пенсиите, няма да има пари дори за Ремдесивир в болниците, каза лидерът на БСП.

В момента БСП носи отговорност за това, което става в държавата. Желанието на Борисов е всички проблеми да останат нерешени и всички да тръгнем на избори, но нашето е отговорност, отбеляза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

ББ

преди 2 години

До А познайтекокала...заАпали са го дпс-гроб...е обслужващи като итн...преди това болен...шкембе...стоителят на "великата"българска стена...паднала...до марешки опряха...са отчаяни...САЩ с Магнитски само предупредиха...че не са безучастни...и няма да ви позволят да подължите с престъплнията!...успех...Бог да пази САЩ!!!

66

А познайте

преди 2 години

Колко е сладко да заАпеш кокала незаслужено и да не го пущаш, че знай ли се дали ще се повтори пак да получиш незаслужено власт и облаги... Гнусна работа, отвратителна политическа действителност в България!!!

65

ББ

преди 2 години

г-ожо...ще си останете фактор...не се напъвайте много...изборите са начина Народа ни да накаже предалите го...не ни лишавайте от това право,не работете за нови ...боковци-камикадзета!!!изроби...Народа ни ги плаща!вируса...икономическата... де бре...не са...ятаганите.... и предателствата на пишман-политици,Избори!!!

fallback