Снимка: БГНЕС

В петък вечерта по държавната телевизия беше даден официален финал за какъвто и да е трети мандат. Ние не го наричаме "мандат на БСП", а технически мандат - планирахме техническо правителство с определен период на действие, обяви Мария Капон от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" пред Нова тв.

Още по темата
За всички е ясно, че отиваме на избори. Чисто математически могат БСП да направят друга коалиция и може да има кабинет, но така, както е в момента, със сигурност отиваме на избори, посочи депутатът и продължи:

"Суверенът каза своята дума, а ние - неговите представители, не можем да се съберем и да постигнем каквото и да е. В политиката трябва да има държавническо мислене".

Председателите на парламентарни групи трябва да правят само публични преговори - кой в чий офис е ходил, не знам, но преговори със Слави Трифонов не сме имали официално - имахме между ПГ на двете партии и с представители, не с лидерите - така Капон коментира посещението на Мая Манолова в офиса на Слави Трифонов, както той сам призна в интервю по БНТ.

"Като мандат от страна на групата не е имало, Манолова е говорила с Трифонов в лично качество", подчерта депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!".

Коментари Напиши коментар

81

334

преди 11 месеца

Милата ми кифла! Че то това беше известно отдавна. И защо все Слави да е виновен? Ами героят от Росенец? Та тоя ясно каза, че няма да подкрепи мандат с БСП. Разбира се, преди това и с ИТН. Може и да го мразите, но Слави засега нарича нещата с истинските им имена.

80

тя

преди 11 месеца

Божеее ,стигнахме до там ,че един лаик в политиката да командва всички !

79

Анонимен

преди 11 месеца

РистУ, Дългия те направи за смях е това е истината, разбишка Ви цялото криминално осило, и на тебе и на Баце и на Корнелия и на Доганя, е това е истината, ама Вие продължавайте да си му викате чалгар бил, незнам си къф бил, така Ви ошамари че още ти се върти главата, и само за това заслужава голямо уважение от мен