81

334

преди 2 години

Милата ми кифла! Че то това беше известно отдавна. И защо все Слави да е виновен? Ами героят от Росенец? Та тоя ясно каза, че няма да подкрепи мандат с БСП. Разбира се, преди това и с ИТН. Може и да го мразите, но Слави засега нарича нещата с истинските им имена.

80

тя

преди 2 години

Божеее ,стигнахме до там ,че един лаик в политиката да командва всички !

79

Анонимен

преди 2 години

РистУ, Дългия те направи за смях е това е истината, разбишка Ви цялото криминално осило, и на тебе и на Баце и на Корнелия и на Доганя, е това е истината, ама Вие продължавайте да си му викате чалгар бил, незнам си къф бил, така Ви ошамари че още ти се върти главата, и само за това заслужава голямо уважение от мен

78

гражданка

преди 2 години

..до 76...."Слушах интервюто с Трифонов и той отговаряше пъти по-смислено и честно от Кап." Само не си писал на колко ракии си бил...хахха

77

Анонимен

преди 2 години

Когато ви питаха КАКВО ще правите, АКО ВЛЕЗЕТЕ в парламента, казвахте: '' Да махнем ББ и ще видим ''ВСИЧКИ видяхме! ПОЛОВИН МИЛЯРД ЗА ИЗБОРИТЕ И МАШИНИ ЗА СПОМЕН! БОЖКОВ Е РАЗОЧАРОВАН! ДАДЕ СИ ПАРИТЕ И НАКРАЯ-НИЩО!САМО ИВО ПРОКОПИЕВ СЕ НАРЕДИ НА СОФРАТА! НАРОДА ЗА КОЙТО МИСЛИТЕ И СЕ БОРИТЕ ВЕЧЕ СЕ РАДВА НА ВИСОК СТАНДАРТ- ХРАНИ,ГОРИВО, ТОК,ПАРНО,ВОДА С ВИСОКИ ЦЕНИ!НОООООО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА В БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ И С МАШИНИ! НИЕ НА ЕВТИНИ ХАРТИИ НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ!

76

Анонимен

преди 2 години

Страшна воня... Пускай водата от казанчето !

75

Анонимен

преди 2 години

Рядко противна жена.

74

Копон

преди 2 години

Тези преговори са някаква пантомима която разигравате. Без ИТН и ГЕРБ за какво ще ми преговаряте до петък!!?!! Да се правите на загрижени за страната!!??! Нарочно се бави топката. Ок, няма проблем, ще си гласуваме за ГЕРБ, а вие си преговаряйте колкото си искате. Явно усещате как ви се разминава със службиците и постовете. Достатъчно се намечтахте... аре чао!

73

Анонимен

преди 2 години

Колко от майките на деца с увреждания в момента са депутати от ИБГНИ?? Или тяхната задача беше да седят на улицата в полза на г-ж Капон, която по същото време отдъхваше на Гръцки остров..

72

SS

преди 2 години

Въпросната Капон участва ли в протестите ? Ако НЕ -кой и как я е допуснал да влезе като депутат от протеста ? И писах ли преди време ,едни ги биха,а други осребриха чека.Както е казал народа първите паднаха в кърви ,последните станаха първи !

71

Анонимен

преди 2 години

за тази персона, трябва специално внимание да се отдели, а може би и книга, където да попадне! Едно добро заглавие на тази книга би било: "Топ 10 на псuхопатите-политици в България"!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Слушах интервюто с Трифонов и той отговаряше пъти по-смислено и честно от Капон, Христов, манолова и Хаджигенов. не може с крякане и хвърляне на яйца и домати да изплуваш до НС като депутат ...само с едната злоба и реваншизъм и въртейки опашка около Радев!

69

сбогом

преди 2 години

Сбогом, мутресо Мария! дано не ви видим в народното събрания!

68

Анонимен

преди 2 години

Дикога ше търпим политическите наглеци от ИБГНИ и ДБ??? Те били обещали на своите гласоподаватели. Защо ИГНОРИРАТЕ многократно повечето избиратели на ГЕРБ, ИТН, БСП и ДПС??? Заклеймявате тези избиратели???

67

Кире

преди 2 години

Г-жо, преговорите приключиха в момента, в който Слави Ви отказа да назначавате в неговото правителство. И това не беше в петък. Тия може на село да ги пробутваш. Видяхме, че сте готови да погребете протеста за едните постове и лапане. Другите версии ги пази за партиините Ви събрания.

66

хахо

преди 2 години

живите мъртви изпълзяха и се нарекоха протестъри сега пълзят там от където излязоха, хаджигеиов галевица бабикян купон дон4ева атанасов и цялата неадекватна папла4 на 4алгаря трябва да бъдат из4егъртани незабавно

65

Айде Маро...

преди 2 години

..на другите избори ...под 3%....ЗА ДА НЕ ПРЕЧИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

64

Анонимен

преди 2 години

Вие какво очаквахте с ваще неспокосани методи да управлявате злоба и неистини бълвахте всеки ден . Отивайте си с мир .Да дойдат можещите

63

Асан

преди 2 години

Мара е по дебела и от Фидосова :)))

62

сух режим

преди 2 години

абе капон , така и не разбрах от къде идвате . на къде отивате е ясно , просто си отивате .