Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Започват разговорите с парламентарно представените политически сили за формиране на правителство с мандата на БСП. Това е и последната възможност за създаване на правителство в рамките на 46-тото Народно събрание.

Председателят на парламентарната група на "БСП за България" Корнелия Нинова заяви, че коалицията ще положи всички усилия, за да състави редовен кабинет.

Oще по темата
Първата среща е днес с представители на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ този следобед.

След среща с "Демократична България" на 31 август (вторник) от 10:00 часа и с “Има такъв народ” на 1 септември (сряда) от 11:00 часа.

Нинова предлага срещите да бъдат открити за медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

334

преди 2 години

Стартира? Ама вие наистина ли си вярвате, или ни имате за ***! Как ще стартирате нещо, което е с ясен предизвсетен край! И защо все ИТК ви е виновна. Че тя и да ви подкрепи, пак не можете да направите правителство, знаете го, нали? Питайте онзи дългоноско и онези, които уж идват, ама май ще си останат далеч зад хоризонта, защо не ви подкрепят!

60

Анонимен

преди 2 години

Мандат на "Столетница" ха ха ха ха.Мандат на Цола Драгойчева,която се напикаваше,но стоеше в министерският съвет при Тошо.БКП-БСП готвят преврат с Радев и други червени генерали.Демокрацията е в опасност!

59

До

преди 2 години

Корни,ама помества всички твои председатели са пионки,пияндета,как мислиш че ще спечелиш .в община Тервел е така.губиш с тия.те са с ДПС,с герб.само и само да са във властта.тук няма ценности,кауза,има интерес.замислете се когато избирате лидери. лицето е пламъка жилязкув.пиендр от класа .е как да гласувам за вас.никога.

fallback