Снимка: БГНЕС
fallback

Заради тежките катастрофи на пътя Русе – Бяла от ДБ призоваха за ускорено проектиране и строителство на магистрала Русе- Велико Търново, която по план трябва да е готова най-рано през 2027 г.

"Само за няколко дни станаха две тежки катастрофи с човешки жертви. Този път един от най-опасните в страната и въпреки усилията на МВР за организация и контрола на този участък, жертвите не намаляват. Особено лоша слава е придобило кръговото, а натоварването с камиони прави пътя още по-рисков", посочи Стефан Тафров.

Според него отдавна е ясно, че за да се сложи край на инцидентите е нужно да се построи магистралата Русе - Велико Търново, но въпреки това тя от години отпада от приоритетите за инфраструктурно развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 2 години

Като почнат столичаните от ДБ да мислят нас, от дълбоката провинция, чак ми става неудобно! Добри Софийски хора,там от години си загиват невинни,чак сега ли ви заболя сърцето, някак предизборно?

47

Виктор

преди 2 години

Е стига.де,от вашите грижи за нас чак ни става неудобно.Погрижете се накрая и за вас.

46

Анонимен

преди 2 години

Да, да, и Плевнелиев беше обявил преди илядо годин, че Хемус ще е готова 2017, а Черно Море 2022. Чували сме ги тези предизборни химери.

fallback