Снимка: БГНЕС
fallback

"Христо Иванов е бивш министър на Бойко Борисов и му викаше шеф. Мая Манолова беше в БСП и викаше: "Дайте шанс на Орешарски!" Гласува за Делян Пеевски с едната си ръчичка за шеф на ДАНС. Татяна Дончева да не казвам през какво мина. Всичките са овъртолени като свински черва. Да се оправят!"

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, който заедно със съпартийците си отказва да влезе в пленарната зала, за да гласуват решението за връщане на мандата на проекто-кабинета им.

Членовете на ИТН бяха по коридорите на парламента и в кафенето, докато в пленарната зала зам. председателят на парламента правеше поименна проверка за гласуване на решението за оттеглянето на Пламен Николов като кандидат за премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

166

Тошкофенка

преди 2 години

С теб сме, Тоше! Новата прическа ти отива много! Можеш да пуснеш 1-2см коса после, но определено изглеждаш много добре. Да не ти пука от толкова злоба наоколо. Дръжте се!

165

Коко

преди 2 години

Не ви чувам откъде и за какво му плащат на Слави кой му дава пари разбрахме за другите за х.иванов Прокопиев за другите няма какво да се каже то е нарисувано напишете на Слави му дава пари едикойси за да направи едикаквоси или храчим зелени храчки щото така са ни казали

164

Петя

преди 2 години

Тошко - класа! Маа крачоли, проветрява си мишниците , крачи нервен. Имам предложение да взима по 2 успокоителни, че ще му скочи на бой Татяната, ще стане за резил.

fallback