Снимка: БГНЕС
fallback

От "Демократична България" ще съобщят днес дали ще подкрепят или не проектокабинета на "Има такъв народ“. Коалицията ще обяви решението си след заседание на парламентарната група. От БСП също ще оповестят окончателното се решение днес.

Вчера от левицата съобщиха, че няма да подкрепят кабинета на "Има такъв народ", ако кандидатурата на Петър Илиев за вътрешен министър не бъде оттеглена.

Позицията съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова след извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група на партията. Парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!" също няма да подкрепи предложеното от "Има такъв народ" правителство, съобщи председателят на групата Мая Манолова на брифинг в НС вчера след заседание на парламентарната група на коалицията.

Решението на депутатите от ИБГНИ е било взето с пълно единодушие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Бибиби

преди 2 години

Да да! Ристю Б. комиту ще подкрепи някой. Трябва да защити Пропи на всяка цена- Министри на икономиката, финансите и правосъдието му требет, за да може Пропи да продължи да приватизира и да продава хората на безценица, а предприятията за старо желязо и да не могат да го осъдят. Същевременно ще се възползва от министъра на финансите, за да извлече държавна помощ. Смяна на Доган с Прокопиев- мерси.Един стига и това не е състезание.

32

11

преди 2 години

От неграмотното заглавие излиза, че дали кабинетЪТ на ИТН ще подкрепи ДБ.

31

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

ДБ са предатели! Ууууйу!

fallback