33

Бибиби

преди 2 години

Да да! Ристю Б. комиту ще подкрепи някой. Трябва да защити Пропи на всяка цена- Министри на икономиката, финансите и правосъдието му требет, за да може Пропи да продължи да приватизира и да продава хората на безценица, а предприятията за старо желязо и да не могат да го осъдят. Същевременно ще се възползва от министъра на финансите, за да извлече държавна помощ. Смяна на Доган с Прокопиев- мерси.Един стига и това не е състезание.

32

11

преди 2 години

От неграмотното заглавие излиза, че дали кабинетЪТ на ИТН ще подкрепи ДБ.

31

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

ДБ са предатели! Ууууйу!

30

Анонимен

преди 2 години

Де сте чули някъде ЛГБТ да гласуват против инстанбулската конвенция? Освен това нещата които Слави предлага са да ни се хареса, нали се сещате как няма начин да вдигне пенсии без да вземе от нас?

29

Анонимен

преди 2 години

Незнам дащо на тези им викат градска десница! Иван Костов раздаде построеното от НРБ на себе и на комунистите, Бойкикев дава цвятна поддръжката на Радев и останалите социалисти! Така, че ОФ-то няма да пусне някакви арматьори.

28

Анонимен

преди 2 години

Докато българите продължават да се подвеждат по личности и да не четат партийни програми така ще е. Жан ВиденовКостовСтанишевСимеонБокоСлавчоТъпи сте, драги съграждани, ***.

27

Калеко Алеко

преди 2 години

На кой му пука какво ще подкрепят тези от гумената лодка на росенец, лятото вече мина и скоро плажовете ще опустеят, а тези от жълтите плочки ще ги измете гладния народ, като дойде в София да натири мUнчо ... ще го отнесат и тези които висяха под вдигнатия му юмрук на площада, и най-вече бойкикевците и сестрите галеви ... !!!

26

Миро

преди 2 години

Трябва да ги подкрепи , нали искате да гледате шоу

25

ГЕРБ

преди 2 години

*** колкото щеш

24

!

преди 2 години

Никаква подкрепа. Трябват решителни и интелигентни хора, ИТН очевидно нямат такива!

23

Анонимен

преди 2 години

За пореден гледаме шоуто на Слави ,до кога че се дават милиони за едни и същи избори ,вдигнаха си заплатите на 10000 лв .и не искаха разследват правителството на герба ,то и затова всички партии не желаят да подкрепят итн,само празни приказки ,вече може да си мислим че прима уговорка с герба

22

Анонимен

преди 2 години

Да кръщаваме държавата Шоуто на слави и жителите да се подбират с кастинг

21

БАЙ ЙОРДАН

преди 2 години

До Някой си На анонимници като тебе мога да кажа само .....ЕЙ Някой си никой си.

20

Анонимен

преди 2 години

Лицето П.И. за касиерка на входа не става, къв вътрешен министър бе

19

Някой си

преди 2 години

Добре де, изтриваме герб. Кои да са? Айде, кажи ми.

18

До някой си

преди 2 години

Ама моля ти се, дай под благовидния публичен образ, че правим нещо за хорара да краден милиарди. И освен това "нещото за хората" не са асфалт и тротоари, както и чужди предприятия, на които Боко е обещал, че хората ще им работят за 900-1000, срещу комисионна за шайката от ГРОБ, за да им уреди заково нещата за предприятието. Моля ви се, по-големи *** от ГРОБ-арите няма. То бива наглост, ама тия са си повервали, че ще илядят начело на държавата.

17

Някой си

преди 2 години

Глупости. Това човече въобще не е балансиран. Наблъска навсякъде стари комунистически кадри, компрометирани некадърници от старата мафия. Колко се краде в момента, бойко не може да ги стигне. Корупция е имало и ще има. И не само при нас. Важното е да се прави нещо и за хората. Трябва да си много наивен, да мислиш че всички ще работят честно и за хората.

16

До някой си

преди 2 години

Първо юмручето беше вдигнато преди 1г, и второ радвай се, че Радев е толкова балансиран като човек, защото чумата ГЕРБ и Пеевски до такава степен са превзели държавата, че само с военен преврат можеха да бъдат отстранени, или с пробуждане на обществото, както и стана.

15

Трезво мислещ

преди 2 години

ДБ не са десни,. Те са бизнес партия на прокопиев. Те ще се пишат и извънземни, ако това им носи гласове. Прибраха при тях гейовете, зелените и още и още. Пускат на предна линия някой който говори добре, омайване, обещания, лъжи, лъжи и хоп-10-15%..Тия са пълен та***ак.

14

Някой си

преди 2 години

Цялата гмеш която виждаме в момента, тръгна от малкото юмруче преди 2 години. Като избираме президент, трябва некадърника да се маха.