Снимка: БГНЕС

От "Демократична България" ще съобщят днес дали ще подкрепят или не проектокабинета на "Има такъв народ“. Коалицията ще обяви решението си след заседание на парламентарната група. От БСП също ще оповестят окончателното се решение днес.

Вчера от левицата съобщиха, че няма да подкрепят кабинета на "Има такъв народ", ако кандидатурата на Петър Илиев за вътрешен министър не бъде оттеглена.

Позицията съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова след извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група на партията. Парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!" също няма да подкрепи предложеното от "Има такъв народ" правителство, съобщи председателят на групата Мая Манолова на брифинг в НС вчера след заседание на парламентарната група на коалицията.

Решението на депутатите от ИБГНИ е било взето с пълно единодушие.

Коментари Напиши коментар

34

Бибиби

преди 3 месеца

Да да! Ристю Б. комиту ще подкрепи някой. Трябва да защити Пропи на всяка цена- Министри на икономиката, финансите и правосъдието му требет, за да може Пропи да продължи да приватизира и да продава хората на безценица, а предприятията за старо желязо и да не могат да го осъдят. Същевременно ще се възползва от министъра на финансите, за да извлече държавна помощ. Смяна на Доган с Прокопиев- мерси.Един стига и това не е състезание.

33

11

преди 3 месеца

От неграмотното заглавие излиза, че дали кабинетЪТ на ИТН ще подкрепи ДБ.

32

Бай Хуауей(о)

преди 3 месеца

ДБ са предатели! Ууууйу!