Снимка: БГНЕС
fallback
Кандидатът за финансов министър Пламен Данаилов разкри стажа, квалификациите и доходите си. Той направи това сам в профила си във Фейсбук.
 
"Във връзка с изнесените откровени неистини и внушения относно мен, ви предоставям само факти!
 
Професионалният ми опит включва:
Oще по темата
 
- Финансов мениджър на българските подразделения на Publicis Marc Group – една от най-големите комуникационни агенции в България, Европа и света;
 
- Финансов мениджър на Astra Zeneca- е една от най-големите фармацевтични компании в България, Европа и света;
 
- Главен финансов директор и член на борда на директорите на KAI GROUP – най-големият производител на керамични плочки в България и на Балканския полуостров;
 
- Главен финансов директор и член на борда на директорите на Azira Food Holding – един от най-големите производители на готови храни в България.
 
Да, вещо лице съм, но и консултант и управлявам консултантска компания! И на въпроса от какво се издържам, само за миналата година платените от мен като физическо лице данъци и осигуровки са над 45 хиляди лева", пише още Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

Запознат

преди 1 година

Тоя *** е Комунистическо отроче. Брат Димитър Данаилов, приватизация на Балкан с Гад Зееви.Работеше за Велчеви ама беше том само за парлама.Счетоводителките в Шумен му вършеха работата а той купонясваше във Варна.

203

Solar Power

преди 2 години

Хехехех .. ще плачете за ББ. Народен човек. Нещата бяха простички, но пък се решаваха веднага. Ти върви там .... ти там и това е. Сега много баби = хилаво бебе :(

202

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо момче. Поне хубаво кафе правеше в офиса навремето... Директно свързан с Ники Василев, Илия Ли горски, Милен Велчев, Краси Катев, Павката Езекиев и всички други брокер чета на НДСВ. Царят умря, да живее царят.

fallback