204

Запознат

преди 1 година

Тоя *** е Комунистическо отроче. Брат Димитър Данаилов, приватизация на Балкан с Гад Зееви.Работеше за Велчеви ама беше том само за парлама.Счетоводителките в Шумен му вършеха работата а той купонясваше във Варна.

203

Solar Power

преди 2 години

Хехехех .. ще плачете за ББ. Народен човек. Нещата бяха простички, но пък се решаваха веднага. Ти върви там .... ти там и това е. Сега много баби = хилаво бебе :(

202

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо момче. Поне хубаво кафе правеше в офиса навремето... Директно свързан с Ники Василев, Илия Ли горски, Милен Велчев, Краси Катев, Павката Езекиев и всички други брокер чета на НДСВ. Царят умря, да живее царят.

201

БГ

преди 2 години

При 45 бона данък, колко ти е заплатата, малко над средната?ПС - Това ми е първият негативен коментар за ИТН

200

Анонимен

преди 2 години

демег и тоя не е случаен... И той е от статуквото. наредил се и все главен директор, връзкар. Промяна дрън дрън. Жива подмяна.

199

Беселина

преди 2 години

10-15 х.лв. може да спечелиш като вещо лице, само ако има кой да ти подава тлъстите експертизи и ти да пишеш там правилните работи, за да вземеш и някой лев от "консултации". Отдавна умните хора знаят, че всички начини за бързо и лесно забогатяване са описани в Наказателния кодекс.

198

Иван

преди 2 години

Тия факти във Фейса .... то там лесно пишеш нещо и готово, факт е. Като не си пред журналист да задава въпроси ... Най-вероятно е работил човека, ама има ли нещо друго дет е "работил" с някой, което спестява и няма кой да пита. Бойко и Дългия са същите, от фейса са тежки ама като ги питат нещо дет не им изнася и се правят на сърдити царе.Айде живи и здрави.

197

дедо Ташунко

преди 2 години

Момчето изкарва около 200 хиляди еврака годишно. Дребна и честна риба, в сравнение с останалите баш батакчии. Де да бяха и останалите като него.

196

Щирлиц

преди 2 години

Другари,червени другари...Много ви е страх,другари,за вашите червени юпита.

195

Гошо

преди 2 години

Журналистите трябва да разровят около КАИ груп, Сигма Кепитал и Рослин Кепитал.Интересни нищица ще излязат.Милен Велчев, Георги Велчев ИТН 😀

194

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, и този сигурно е бил на кастинг? Искам само да попитам има ли друга държава, в която да правят кастинг на политиц? По-голяма олигофрения не е сътворена и в Лесото! Пошлият намръщен чалгар Светослав Трифонов 30 години опросташва всички, които гледат гнусното му шоу, и налага кретенията и пошлостта като кастинг.ценности!

193

Галин Костов

преди 2 години

Този човек на Астра Зенека, Велислава Петров работи за Пфайзер....Абе не знам ама гледам че Биг Фарма много яко се инсталира в правителството на ИТН, така че чакайте скоро и у нас задължителна ваксинация за отделни професионални общности и зелено сертификатче за останалите че да могат да отидат на кръчма или до мола. А иначе дългия наркоман обра дивидентите на изборите, представяйки се много преди тях за разобличител на фалшивата пандемия и противник на мерките.

192

Бай Иван

преди 2 години

Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа!Проблема е, че след акта пак имаме черна нинджа.... Която ще ни такова таковата!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Този който грие коментариту да му изсъхнат ръчичките

190

Оле

преди 2 години

Тоя сума ти крави дои, та сега дойде ред и на държавната !

189

Марш навън

преди 2 години

Тоя *** докарал Астрата, от която сума ти народ си има големи проблеми! Никакво избиране!!! Мутри ВЪН!!!!!

188

Shark

преди 2 години

"Пламен Данаилов от ИТН се ядоса..." - ами то това е целта бе, пиле шарено недорасло. Да те ядосат и да си кажеш сам каквото искат да знаят и после да се съчинява около казаното. Китайците, които лично аз считам за мъдър народ, са го казали още преди много векове, че гневът е причина за загуби в битките - в пряк и в преносен смисъл. Не ме разбирайте неправилно, никого не защитавам, само се чудя защо досега журналетата не питаха така настойчиво политиците за образование,дипломи, стаж.ЗАЩО?А?СТРАХ

187

Fmj

преди 2 години

Хахаха, КАЙ груп не ти е за хвалба-това е комунистическата люпилня на млади милионерчета със съмнителни качества. Бая новобогаташчета се пръкнаха оттам...време е журналята да се разровят около кръга КАЙ.....да се разбере кой лобира за *** прецедента и за съюза на Славуца с БСП!!

186

Ф.С.В.

преди 2 години

опа опа-- явно ще има лобиране за "правилната' ваксина)) пак провалени лица намесени в нечистоплътни бизнеси! България е тотално изхабена от нови лица -честни и почтенни-такива просто НЯМА!!

185

анонимен

преди 2 години

Абе,откъде Славуца ги събра тези млади,и не толкова,меринджеи?Един плажни стоки продава,друг е експерт по двойно счетоводство,трети като мързелив ученик преписва от съседа на чина-все велики само в собствените си очи,без грам скромност и обраност.