Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Според лидера на БСП Корнелия Нинова трябва да има редовно правителство и да не се разпуска парламента.

„Ако направим трети избори през есента в COVID криза, това означава ниска избирателна активност, а оттам и ниска легитимност на органите, които ще избираме”, коментира тя пред Нова телевизия.

Oще по темата

Тя похвали служебният кабинет, който според нея се върши работата перфектно и хората го харесват.

Соцлидерката изброи няколко риска, пред които е изправена държавата ни.

„Социален, заради увеличаващите се цени на всичко; здравен - заради задаващата се нова COVID вълна; икономически, защото икономиката може да бъде изправена пред нови предизвикателства; задава се мигрантски натиск; трябва да имаме актуализация на бюджета и нов за следващата година; Планът за възстановяване също трябва да бъде предаден”, посочи тя.

Тя смята, че служебният кабинет не може да свърши всички тези неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 2 години

За Нинова няма друг шанс, освен да се прилепи плътно до печелившите и да твърди, че 99.99% е съвпадение на програмите. Голям срам за БСП, но при следващи избори ще са четвърти. Нинова унищожава БСП бавно и методично!

33

Joko

преди 2 години

Курнито е наясно, че при едни нови избори *** ще бъдат издухани... Тази е готова да се отърка у всякакви чаршафи само и само да и подхвърлят някаква троха....

32

ПРАВА ПО ПРИНЦИП!

преди 2 години

Нинова е права по принцип, защото редовно правителство в Европейска България ще има едва, когато путинистките и етническите партии бъдат поставени извън закона, а това ще стане чак догодина.

fallback