34

Анонимен

преди 2 години

За Нинова няма друг шанс, освен да се прилепи плътно до печелившите и да твърди, че 99.99% е съвпадение на програмите. Голям срам за БСП, но при следващи избори ще са четвърти. Нинова унищожава БСП бавно и методично!

33

Joko

преди 2 години

Курнито е наясно, че при едни нови избори *** ще бъдат издухани... Тази е готова да се отърка у всякакви чаршафи само и само да и подхвърлят някаква троха....

32

ПРАВА ПО ПРИНЦИП!

преди 2 години

Нинова е права по принцип, защото редовно правителство в Европейска България ще има едва, когато путинистките и етническите партии бъдат поставени извън закона, а това ще стане чак догодина.

31

Мухахаххахха

преди 2 години

Ред ви е, нали?

30

анонимен

преди 2 години

Разбира се,че трябва да има според вас.Нали ще управлявате с чалгарите без да сте спечелили изборите,всъщност сте ги загубили пак.Умилкващо се ви помиярство е просто отвратително.От тази колаборация с тях ще загубите още повече,но не ви увират главите.

29

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко - Вероятно е да има и още. Отсвириха министрите Петков и Иванов, като ги злепоставиха. Ако се реши служебното правителство да стане редовно, Нинова ще замени тези двамата със свои хора и влиза в управлението с 5 ключови министри! След това всичко става много по-лесно! Този вариант не се обсъжда.

28

Анонимен

преди 2 години

каква пък точно работа е свършило служебното правителство, освен изпълнение на задачите поставени от чичо Васко

27

Анонимен

преди 2 години

"Кой ще ни даде париии"? (цитат по *** и нейното ильекторат) . То пък се оказа, че и за бюджет, и за заеми, и за пенсии, и за субсидии от ЕС се иска предложение на РЕДОВНО правителство и решение на НС. Тъкмо Мун...чо се курдиса за още десетина години царуване, ама излапа набързо парите от Боко и му притрябваха още. Ами к'о праим ся?

26

ОПАААААА

преди 2 години

Отколешна мечта на КАК да влезе във власта.Да ама самолета на президента не лети и няма да има скокове с парашут. На Слави самолета е развален и се разпада.Другите нямат гориво и само надуват едни балони дето бързо се пукат.

25

Анонимен

преди 2 години

До АсенОх! И ти ли имаш същите "мокри" сънища като мен?

24

Бай Тошо

преди 2 години

Корни иска да влезе във властта през задния вход, но май ще и влезе Нещо в Задния Двор....

23

Анонимен

преди 2 години

Корни се бори със зъби и нокти за поста си. Да ги питам "протестърите", ако Боко бе клекнал миналата година по-това време и за пореден път присъщо на "диктатор" си бе подал оставка под уличен натиск к'во щяхме да ручаме?

22

АнонимеН

преди 2 години

КАТО ИСКАТ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПОДКРЕПЯТ ТОВА НА ИТН :D А НЕ, НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ ИНТ *** ВИЕ ПОДКРЕПЕТЕ НАШЕТО НА БСП РАДЕВ!

21

Така си е!

преди 2 години

Самата Истина през цялото време говорят от БСП... Ама не са казали, че по само по един вариант може да стане тъй което казват. Защото те са много...... ;) И понеже някои НЕ отчитат тази особеност на ситуацията, с напредване на времето - се изненадват )))

20

Лили Иванов

преди 2 години

Всички са мошеници . ДПС руска мафиотска партия превзела държавата, БСП руска партия опропастила държавата, ДБ на Костов и Прокопиев е американско-соросоидска партия разпродала държавата, НДСВ партия на Държавна сигурност и криминални юпита, Герб партия от мутри и сикаджии подчинена на ДПС,"Патриотите" сбироток от криминални олигарси средно ниво . СДС .....тия пък кои бяха, Манолова,Бсбикян,Хаджигенчо, Татяна момата все хиени и чакали,ходещи след лъвовете за някой кокал. Възраждане-Гуцанов

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Безспорно е така, и точно затова Импексова предложи като получи третия мандат от фигуранта, да предложи служебното му правителство за редовно..същото иска и Маямата защото в служебната формация на Румбата, рашкоФците и стоилоФците си пратнират с минекоФците и така ще дадат власт на третата и петата политически сили, което би било гавра с Вота на народа..разбира се за да се стигне до този сценарий дамата от с.Крушовица ще откаже да подкрепи Славуца с аргумента че той не е подписал споразумението

18

Анонимен

преди 2 години

Избирателите на Слави Трифонов ЧАК сега ли проумяха че той цял живот взима пари от БСП,от мутрите навремето ВИС2,Илия Павлов...има клипове в интернет,снимки,от неговото мутренско минало.За каква промяна говорим,когато избирате човек прекланящ се пред комунисти и престъпници ?

17

Анонимен

преди 2 години

Половината служебен кабинет е на БСП, затова го одобрява.

16

Анонимен

преди 2 години

как ще подкрепиш правителство, в което има съпруга на престъпник, плагиат и доста умници. Явно се бори да бъде последния лидер на партията

15

Saki

преди 2 години

Демек Славчо лъжеца ,ще прави коалиция с партиите на а статуквото . Как излъга народа тоя. Не за тоя народ е неприятна дума ,ние сме някакъв си суверен.