Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кандидатът за премиер Пламен Николов смята, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък. Това той каза в кулоарите на парламента в отговор на въпрос на медиите, предаде БТА.

Междувременно, ръководствата на парламентарните групи на "Демократична България"/ДБ/ и "Изправи се БГ! Ние идваме!"/ИБГНИ/ се срещнаха в Народното събрание.

Oще по темата

След разговорите председателите на групите Христо Иванов и Мая Манолова бяха лаконични и заявиха, че са обсъждали ситуацията, която и двамата определиха като "много сложна".

Христо Иванов посочи, че е говорено и за декларацията, която ИТН прочетоха от парламентарната трибуна тази сутрин и поисканата от тях подкрепа за приоритети.

Преди това кандидат-премиерът подчерта, че партиите на протеста - ДБ, ИБГНИ,са предпочитани партньори. Но, добави той, разбира се, ние търсим подкрепа навсякъде.

По-добре да се обмисли по-дълго, отколкото да се отреже веднага, така Николов отговори дали се притеснява, че тези две формации все още не са дали отговор дали ще подкрепят предложения от "Има такъв народ" Министерски съвет.

По-рано Христо Иванов уточни, че на срещата с ИБГНИ не са се разбирали за нищо, ситуацията , по думите му е много сложна. Мая Манолова също беше кратка и подчерта, че няма новини от срещата с ДБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 2 години

Един Джипко Бибитков вече имахме. Не ни трабва Славчо Диванчев.

94

АЙДЕ, СЛАВИ...

преди 2 години

ВРЪЩАЙ МАНДАТА-----ФИГУРАНТА И ТРОТОАРНИТЕ ВОЙВОДИ , НЕ ТИ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЯМА ДА ГО ГЛАСУВАТ ---ТЕ ИСКАТ ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!КОРНИ ВЧЕРА ВЕЧЕ СЕ ИЗПУСНА ПУБЛИЧНО.....И ГО КАЗА.....ХА,ХА,ХАААААААААА

93

Анонимен

преди 2 години

ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИТН Е ЕЛЕМЕНТАРНА МАКУЛАТУРА, ПО ТЕХНОЛОГИЯГА НА КРАСТАВИЦАТА!!! ВСИЧКО, КОЕТО ЧУХ ОТ УСТАТА НА Ф.СТАНЕВ БЕШЕ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА И ПЪЛНА ЛИПСА НА ПРОГРАМА НА БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ДА НЕ БИ СЦЕНАРИСТА ДА СИ Е ОБЪРКАЛ ПЛАН СЦЕНАРИЯ. ДА ОТИДЕ НА ПСИХИАТЪР!!!

fallback