95

Анонимен

преди 2 години

Един Джипко Бибитков вече имахме. Не ни трабва Славчо Диванчев.

94

АЙДЕ, СЛАВИ...

преди 2 години

ВРЪЩАЙ МАНДАТА-----ФИГУРАНТА И ТРОТОАРНИТЕ ВОЙВОДИ , НЕ ТИ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЯМА ДА ГО ГЛАСУВАТ ---ТЕ ИСКАТ ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!КОРНИ ВЧЕРА ВЕЧЕ СЕ ИЗПУСНА ПУБЛИЧНО.....И ГО КАЗА.....ХА,ХА,ХАААААААААА

93

Анонимен

преди 2 години

ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИТН Е ЕЛЕМЕНТАРНА МАКУЛАТУРА, ПО ТЕХНОЛОГИЯГА НА КРАСТАВИЦАТА!!! ВСИЧКО, КОЕТО ЧУХ ОТ УСТАТА НА Ф.СТАНЕВ БЕШЕ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА И ПЪЛНА ЛИПСА НА ПРОГРАМА НА БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ДА НЕ БИ СЦЕНАРИСТА ДА СИ Е ОБЪРКАЛ ПЛАН СЦЕНАРИЯ. ДА ОТИДЕ НА ПСИХИАТЪР!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Това плоското до човека шнорхел какво е? Да нямаме нов менистър лизи-бизи?

91

Тошква

преди 2 години

Ше решава тоа, който има пари, бре. Тоа, който нема пари какво може да решава. А народа, народа ше чека да решава, па като не решава, ше чека, ше чека, па то се знае кво ше прави, ако не решава.

90

ДО 104

преди 2 години

Пресата и кандидати да управляват следя отдавна;зададх СЪЩИЯ въпрос: КОЯ е русата дама с НИКОЛОВ?ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА грешка или ТАКА е ПОРЪЧАНО?И при двата случая противоречи с "Протокол за служебно цивилизовано поведение"; неизависимо дали дамата е бодигард, съпартийка, бъдещ министър или съпруга.

89

Ицето и Мая

преди 2 години

така и не разбраха, че това което ти се иска не е това, което е възможно. Вместо да се радват, че ИТН са готови да поемат цялата отговорност на плещите си, особено в настоящата кризисна ситуация те са се загледали къде и как да крадат. Слави им каза, че ПОРЦИИ НЯМА, те го кръстиха ПОЛИТИКИ и пак си знаят своето - да крадат да назначават калинки на де що има добре платена службица.

88

Анонимен

преди 2 години

Този Парламент доказа, че не може и не знае какво да работи. Но времето минава и България влиза в блатото. Как тези сценаристи и останалите " протестъри" решиха, че са единствените можещи и знаещи ? Не.ка.дър.ни.ци.

87

Циганин Комунист

преди 2 години

Много приказки малко работа!Венцеремос!

86

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 95: Ако държаха медиите нямаше да пишеш глупости тук :)Медиите се държат от други. Такива като Божков,Цецко,Прокопиев и дори ДПС, но не и от ГЕРБ :)Нещо си се объркал....

85

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Той обръча е ясен много отдавна :) Цецо мустака в Сърбия и онзи другия Божков в Дубай. От там тръгнаха нещата. Е Прокопиев в лапнал някой лев но това е нормално......

84

ПроСоТо

преди 2 години

добре!..Да приемат,да връщат,да повръщат мандатите,..това им е работата..Аз обаче ще използвам възможността ,дадена ми от Конституцията,да търся и получавам информация ,за това ще попитам:..-Тази изрусена особа /предполагам жена/,която не изпуска и за момент "философа", каква е?..-"Неговата Севда"?..."Червения телефон",свързващ го с кукловода?...НАИСТИНА ми е интересно!

83

Анонимен

преди 2 години

Пл.Николов е непоправим оптимист! Сигурно смята икономиката на България за равностойна по сложност на търговията с шнорхели. Ако знае какви министри са му наслагали Слави Тр. и Тошко Ямболски, див овес ще хвърля поне на 2-2,5метра....

82

Айдесаспрети

преди 2 години

Към ИТН: стига избори, научите се да преговаряте

81

Анонимен

преди 2 години

Силна група олигарси, медии и *** се опитват да разбият единството на партиите на промяната като всяват раздор сред тях. ГЕРБ, обръчите на ДПС и Прокуратурата също са от гадните

80

Петър велики

преди 2 години

Мндаааа не могат да се разберат за кокала изчегъртвачите с Борисов е по добре вижда се от 100км

79

леля Мара

преди 2 години

И тия са само по обещанията,а на тоя някой му е навил пружините да плещи каквото му дойде от раз ?!А такива си имаме достатъчно - с лопата да ги ринеш ... Долна работа !

78

Пропи

преди 2 години

По Like/Dislike пропорцията на някои коментари, виждам, че тук има много фанатици, които пишат за политика, а не могат да напишат и едно изречение грамотно. Предполагам това сте точно ГЕРБ и ДБ- най- лошите *** от всички. Същите са тези - чипираните, облъчваните от 5G- кадърните. Има много цитати по темата, но и да ги напиша, вие знаете само Куелю. Cheers

77

ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ

преди 2 години

ЗАПОЧВАЙТЕ- НЯМА ВРЕМЕ- БЪЛГАРИЯ ГОРИ, ЦЕНИТЕ НА ТОК,ТОПЛО, ХРАНИ НАГОРЕ, НЕ СА ПОДАЛИ ПЛАНЪТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ СА ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА. ИСКАМЕ НЕ САМО ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ А И ДЕЙСТВИЯ, ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗЧАГЪРТАМЕ.

76

до 90

преди 2 години

Проблема с правенето на собствена партия е доста голям. Първо ти трябва милионно годишно финансиране, ако въобще смяташ да правиш нещо сериозно. Това е невъзможно за всеки един нормален човек. Започваш да търсиш финансиране от корпорации, олигарси и чужди държави. Е твоята независимост отива на кино веднага. И все пак да приемем, че по чудо запазиш някаква полу-независимост след намирането на финансиране. Кой ще те пусне до властта? Власт се дава само на наши хора и пионки. Оставаш с мечтите си.