Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова смени изпълнителния директор на на държавното дружество „Автомагистрали“.

От днес на поста застава Иван Станчев, който е член на Съвета на директорите. Той заема мястото на Валентин Вълков, пише „24 часа“.

Според изданието рокадата може да остане неизвестна извън самото предприятие, защото такива промени по принцип не се вписват в Търговския регистър.

Oще по темата
"Още не сме предприели никакви действия, само коментирахме", каза пред "24 часа" третият член на Съвета на директорите на "Автомагистрали" Десислава Христова, но не отрече, че има рокада.

Тримата са били извикани при Комитова в понеделник вечерта, където им било съобщено, че Вълков няма как да остане начело на дружеството в интерес на работата.

Той се яви като кандидат в провеждащия се в момента конкурс за попълване на съвета на директорите, но комисията на МРРБ го отстрани от по-нататъшно участие с мотив, че му липсва управленски опит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Справедливост

преди 2 години

Нямал опит? Който твърди, че конкурсът е най правилната форма за назначения, значи не се е явявал на конкурс. Пример. Трима кандидати. Единият с 5 години стаж в системата и подходящо образование и специалност, вторият с 3 месечен стаж в системата, а третият без стаж в системата и неподходящо образование. И познайте кой печели конкурса. Третият. И това е при НДСВ.

22

Анонимен

преди 2 години

Тази естествено е архитетка.

21

БРАВО , КОМИТОВА...

преди 2 години

...КАТО ДОЙДЕМЕ НА ВЛАСТ НИЕ ОТ ГЕРБ.....МЕТЛАТА ЩЕ Е ЯКА И СИГУРНА ТОЗИ ПЪТ!ЩЕ ПРАВИМ "ДЕМОКРАЦИЯТА" ТОЗИ ПЪТ ---ПО ВАШ ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ!ПРОДЪЛЖАВАЙ----ЗАЩОТО , КАТО СЕ ВЪРНЕМ ЩЕ ВИ ИЗРИТАМЕ , КАТО МРЪСНИ МАЧЕТА... НАЛИ ВСЪЩНОСТ ТОВА ВИ Е "ПРОМЯНАТА"....ХА,ХА,ХААААААААААААА....НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО !.....БЪДИ СИГУРНА!

fallback