Снимка: БГНЕС
fallback

Националният съвет на БСП не излезе с окончателно решение днес дали ще подкрепи правителството, предложено от "Има такъв народ".

НС реши да продължим разговорите с ИТН по представената от тях политическа декларация. Тя да бъде основата за писмен документ, който да гарантира, че нашите предложения ще бъдат изпълнени, обясни лидерката Корнелия Нинова пред медиите. Заседанието на пленума още не е приключило.

Не знам за такъв натиск от президентството да не подкрепяме такъв кабинет. Някои колеги изразиха резерви по отношение на някои имена за министри, заяви лидерът на партията Корнелия Нинова на пресконференция след заседанието на Националния съвет на БСП по отношение на това дали партията ще подкрепи правителство на "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

СМЕХ...

преди 2 години

КОРНИ ВЕЧЕ СЕ "ИЗПУСНА ПУБЛИЧНО" И СИ ПРИЗНА ......ЩЕ ПРЕДЛОЖИ "ДИКТАТУРА " СЪС СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕСТВО НА РУНДЬО.....НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО...??!БСП----ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ---ТРЯБВА ИМ "БОЛШЕВИШКА ДИКТАТУРА"!!!!

61

Големия Тестис

преди 2 години

Не не не се издържа , минавам на вино.Сега ще стане голям смях, бсп не подкрепя, обаче Бойко подкрепя и тогава вече минавам на ракия муахахахаххаха и *** пак в *** ***(изразявам се по-меко заради мoдepaтоpa)

60

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Почне ли войната у нас .....идват свежи арабски сили от Сирия, Иран и Анадола...ха,ха,хааааа...Доган си знае работата. АРАБИТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДЕБЕЛИТЕ КРАВАРКИ!

fallback