Снимка: БГНЕС
fallback

Предстои ни председателски съвет на ДБ и ще преценим следващите ни стъпки. Нагласата ни е да участваме в тази среща с ИТН утре, след като са ни поканили, заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов, цитиран от БГНЕС.

"Не мога да кажа какво очаквам от срещата. Научихме за срещата през медиите. Това, което очаквам е да видим ориентация, пътна карта за това как ще се предоставя някаква информация, как си представят политическия диалог. Конституцията е еднозначна, мандатоносител са колегите от ИТН, те трябва да поемат отговорността да реализират този мандат.

Oще по темата
Ако искат нашата подкрепа, ние сме добронамерени, оставаме на разположение, но отговорността си е тяхна", добави Иванов.

"Благодарим за поканата на Нинова, но ние трябва да си изясним какво се случва и тази покана я отклонихме. Ще решим за странични срещи, когато си изясним нещата", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ББ

преди 2 години

нещо сте се объркали...Народа ни е основният поръчител и плащащ,кой какво его има си енегово извращение...или работите за просперитета на Родината и Народа ни или...довиждане и ...Избори...можем дая си го позволим не не плашете..."фалирала" Гърция на калпак на Народа си...вие на ...вашите фирми...ени.а.е придаващи животите ни на скрап...пак схеми и зависимости..пак его...началници...да играем!!!

31

Анонимен

преди 2 години

ще иде Славчоу да го почеше по коремчето и после Маджо тихо му нашепва

30

Анонимен

преди 2 години

Тук един гpo3eн и ***, се мотае в краката на хората....

fallback