32

ББ

преди 2 години

нещо сте се объркали...Народа ни е основният поръчител и плащащ,кой какво его има си енегово извращение...или работите за просперитета на Родината и Народа ни или...довиждане и ...Избори...можем дая си го позволим не не плашете..."фалирала" Гърция на калпак на Народа си...вие на ...вашите фирми...ени.а.е придаващи животите ни на скрап...пак схеми и зависимости..пак его...началници...да играем!!!

31

Анонимен

преди 2 години

ще иде Славчоу да го почеше по коремчето и после Маджо тихо му нашепва

30

Анонимен

преди 2 години

Тук един гpo3eн и ***, се мотае в краката на хората....

29

Асен

преди 2 години

Христо Иванов има поръчения и ще ги изпълни и няма да има стабилно правителство, но кактво да се очаква от един министър на Борисов!

28

Анонимен

преди 2 години

Какво да се очаква ли: ДБ да заяви на пишман политиците-сценаристи, че ще решат в петък как ще гласуват, а ако се стигне до избори, каквото електоратът реши - това ще е. Няма мунчовците от ИТН да нареждат какво ще правим. Да ходят да гласуват тези от 25 до 40 години. Те надробиха тази попара, сега да си я сърбат.

27

Анонимен

преди 2 години

Или целта е президентьо да си вее байряка със служебното правителство и тъй до колкото може, да громи опозицията?

26

Анонимен

преди 2 години

ДБ живее последни дни.Подкрепа за ИТН ще е края на политическата кариера на всеки един от тях.

25

Мая

преди 2 години

"Новите " лица,всички до един "парашутисти" на старите пушки!

24

Кико

преди 2 години

Вечна дружба,кокала е един!

23

Важното е, че

преди 2 години

Пинокио оставал на разположение на чалгарчето Слави :)

22

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се, че отговорността си е тяхна. Вие за нещо освен за гумената лодка ще носите ли отговорност или дойдохте само на софра? Питам да един прЕател.

21

Анонимен

преди 2 години

И с най-големия си враг не отказвай среща! Можеш много неща да научиш и за много неща да помислиш! В политиката няма невъзможни неща. Иска се повече смелост, въображение и визия!

20

Кольо

преди 2 години

От известните 3 със сигурност знам,че нямат един ден трудов стаж и са се замрял и в политиката-Станишев,Джамбазки и Пинокио. А колко ще изскачат от младите паважните ще видим.Онзи ден гледах по Нова дъщерята на Андрей Райчев-Ружа от ИТН.Изключително посредствена,три изречения казани с езика на учиндолските мутри,абсолютно нищо не разбира от политика но ссъщо самочувствие.И на тази ще и плащаме 10 000 лв.заплата.Наглост,безсрамие

19

Анонимен

преди 2 години

Хех,че то вие сте свободния радикал в ситуацията. Нещо ви човърка от вътре мъ неказвате направо. Постче някое ? Министър зам министър? И каква ше е тая коалиция/подкрепа или както там го наречеш, след като доведохте феновете си до бяс (дори повече от обичайното)?

18

Марко

преди 2 години

Освен,че сте мошеници сте страхливци и ***

17

1234

преди 2 години

До карачанаков: И какво точно трудят там? Дайте повече информация, явно сте наясно!

16

Къде е принцът ?

преди 2 години

Тиквата краде, но и прави нещо. А тези не могат да се разберат как ще крадат и до управление не стигат. Или мислиш, че си намерил момини сълзи, хората на Слави, които за ползу роду ще ти оправят живота?! Приказки за наивници. От фараоните насам, всеки докопал се до кацата с мед се изкушава. И вие, моралните стожери сте така. На завистливите българи две снимки им бяха достатъчни за да свалят човек, доказано правещ много. Сега търсят принцът на белият кон, но намират само алчни за кокала магарета.

15

Анонимен

преди 2 години

И не само да ги краде, ами ..........

14

Анонимен

преди 2 години

Явно българския народ му харесва Тиквата да го краде с шайката си!

13

Те така са свикнали

преди 2 години

Ами да се запасят с търпение и нещо за овлажняване и да чакат