Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана. Това заяви пред БНТ Кристиан Вигенин от БСП по повод разговорите с "Има такъв народ" за евентуална подкрепа за бъдещ кабинет.

Oще по темата

По думите му има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, има съвпадения като цяло обаче в програмите на двете политически сили. Има различия по отношение на данъчното облагане, доходите.

"Има такъв народ" подхожда много сериозно към това, което предстои за страната", коментира Вигенин.

Днес предстои среща между "БСП за България" и ИТН за правосъдието и съдебната реформа.

Виждам, че нямаме причини да имаме колебания по отношение на политиката, която ще бъде следвана, ако заявките се реализират, допълни Вигенин.

Окончателното решение за подкрепа ще бъде взето след представянето на персоналния състав на кабинета и при условие, че бъде подписано споразумение, с което ИТН да се ангажира по реализацията на нещата, които се коментират на експертните срещи. Не може на сляпо да се подкрепя правителство, коментира Вигенин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

нн

преди 2 години

Ех, БСП каква я гласяхте каква стана? Събаряме ГЕРБ, печелим и 4 години управляваме. Изритани в политиката и унижени сега се чудите какво да правите? Пазете се от следващи предсрочни избори защото тогава изчезвате от политиката. ГЕРБ са брутално атакувани, но има още много хлаб у тях. Хората ще го разберат и то много скоро.

25

ХоХо

преди 2 години

Курнито е готова да си заложи пред никът а такива като Вегеннчо задн никът само и само да са на масата с баницата

24

Анонимен

преди 2 години

И като e писмено каква разлика има? Ще ги дадеш на съд за неизпълнение на предизборните обещания ли? Ако ставаше така цялото БСП трябва да е в панделата.

fallback