Снимка: БГНЕС
fallback

„Политиците в България трябва да бъдат повече българоцентрични и да си сътрудничат с Русия, когато имат интерес, както и с Европейския съюз, когато това е изгодно за страната, за да има нормален баланс".

Това заяви руският посланик Елеонора Митрофанова, предаде БГНЕС.

Oще по темата
По думите й отношенията с правителството на Бойко Борисов са били сложи и за това може да се съди по проекта за АЕЦ „Белене“.

“Надявам се, че в нашите политически и икономически отношения ще присъстват повече прагматизъм и взаимно уважение. Що се отнася до президентските избори, те са тънка работа, и ще работи с този президент, който изберете. Като човек Румен Радев ми харесва - достоен представител на България. Той е интелигентен и красив, но най-важното е да се харесва на българите", заключи Митрофанова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Сюлейман паша

преди 2 години

Ее,най сетне и на моята улица изгря сльнцето!Най накрая и аз имам повод да се чувствам нормален човек!Щом тая ватенка е обявила президентина за красавец,значи аз,мислещ до тоя момент,че сьм с разклатена като каросерия физиономия,би трябвало да се чувствам Ален Делон! Лошо е да не достигат мьже в една дьржава!Както е трьгнало, нищо чудно и Дени де Вито и Уди Альн да ги обявят ,,мьже на годината" в матушката...

128

Кранта

преди 2 години

селяНина от Славяново си.пада по такива като тебе,освен това и англите са му слаби така,че няма да е трудно но при едно условие-взимате се и го водиш в Русия

127

До 137

преди 2 години

Руските туристи сеят зараза заради тъпия Радев.

fallback