Снимка: МРРБ
fallback

Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова от понеделник, 26 юли 2021 г., инж. Ивайло Денчев е назначен за изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" до назначаването на титуляр, става ясно от съобщение на АПИ.

Oще по темата
Назначаването на Денчев идва малко повече от седмица, след като регионалният министър Виолета Комитова уволни назначения през месец май председател на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) Апостол Минчев.

Причината за уволнение е проявено от Минчев своеволие да спре всички строителни дейности на АПИ. Инж. Минчев е разпоредил писмено преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ нареждане, съобщиха от МРРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

Апостол бил правил своеволия... Ами ти защо си избрала такъв човек да назначиш? Оставка заради некадърното ти назначение.

2

Комитова

преди 2 години

Денчев, да не забравиш .....назначението ти изтича в 16 часа следобед.

1

Анонимен

преди 2 години

Значи това, че в момента вървят преговори за ново правителство си е чиста лъжа от Радев и ИТН. Вместо да правят правителство, което да започне да работи, те продължават да назначават свои хора. Докато ИТН си прави гаргара и протака.

fallback