Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

  Продължават експертните разговори между "Има такъв народ" и представители на "Демократична България", "Изправи се БГ! Ние идваме!" и БСП. Ще се обсъждат политиките в секторите "Енергетика" и "Образование", предава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата
.

Експертните консултации започнаха вчера с темите за съдебната и социалната реформа. От "Има такъв народ" обявиха, че до края на седмицата може да представят състав на проектокабинет, като имената на министрите и на премиера ще решават самостоятелно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 2 години

Делят си постове и порции, останалото са спекулации.

50

Анонимен

преди 2 години

Само напред! Няма да им се давате на тези противни и нагли самозабравили се гербаджии! 12 години усвояваха България и накрая със цялата си наглост ревът, че им се търси сметка! Но, нека си ревът! Крайно време е Тиквуч и компанията му картоиграчи, концесионери и строители да се разбие! Нека си ревът и се жалват! Като не им изнася да се махат от Бтългария и да си строят и усвояват където си поискат!

49

?!?

преди 2 години

Техния Премиер в тези разговори очаства ли? Той знае ли какви договорки се правят или ще изпълнява горкия Премиер и няма да мрънка.

fallback