Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

При първите консултации между "Има такъв народ" и "Демократична България, които се провеждат в Народното събрание, се е постигнало съгласие.

Преди началото на разговорите председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов заяви, че двете формации имат общи цели.

Oще по темата
"Надявам се да препотвърдим едни на други основните цели, които имаме и които общо взето са едни и същи, така че да дадем добър знак, за да има правителство, тъй като изчегъртването на ГЕРБ е задача номер едно", добави Йорданов.

Председателят на ПГ на "Демократична България" Христо Иванов е убеден, че изборният резултат на неговата формация е основание за участие в преговори за управление.

"Самият факт, че подобрихме своя резултат и че сега сме тук, е поредица от добри знаци, които трябва да развием и ще участваме в това с позитивизъм и с максимална енергия от наша страна", добави Иванов, цитиран от БНР.

По-рано днес "Има такъв народ" и "Демократична България" участваха поотделно в консултации с президента Румен Радев, които се провеждат преди връчването на мандата за правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

Милена

преди 2 години

Колко мъка има по тоя сват божеееее

203

Фифи

преди 2 години

Те и двете формации са един дол дренки.

202

аман

преди 2 години

хвани едните, удари другите...........

fallback