Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният премиер Стефан Янев се надява да се сформира правителство на базата на приоритети, което да е достатъчно добре представено и фокусирано върху истинските проблеми на българските граждани.

Oще по темата

„Силно се надявам да бъде сформиран работещ кабинет в един обозрим срок, тъй като това е необходимо за всички българи. В много от декларациите на политическите партии чух приоритети, чух визии, които съвпадат със започнатото от служебното правителство по отношение на ограничаване на непрозрачното харчене на публични средства“, коментира той след края на тържественото заседание на 46-ото НС.

Янев призна, че все още не може да коментира конкретни личности за бъдещи министри.

Служебният премиер отговори на въпрос дали е обсъждано с него да останат министри от служебното правителство в редовен кабинет. Според него всичко е възможно, стига да са ясни приоритетите и програмата, по които има съгласие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

ЗДРАВЕЙТЕ О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_И. О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ, О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ??!

18

Dinosaurus

преди 2 години

Нещо превратчето на БСП и Чорапа не се получи! "Станете, Герб, да седнем ние - БСП" не стана, въпреки че Мая, Татяна и отровните се писаха пребоядисани нови лица. Реално Герб делят първо място с измислените политици (сценаристи), колкото и да риват червените "демократи". А Чорапа май ще види втори мандат през крив макарон. Всички врътки, обаче, са за сметка на данъкоплатците н стандарта на живот засега още се срива, така че не ликуй, народе, горко ни!!!

17

О,Шипка-радефф

преди 2 години

НУЖНО Е ТИ , И ТАКИВА МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ , ДА ИЗ4ЕЗНАТ ОТ ХОРИЗОНТА !!!

fallback