Виолета Комитова. Снимка: МРРБ
fallback

Регионалният министър Виолета Комитова уволни назначения през месец май председател на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) Апостол Минчев, съобщиха от МРРБ.

Причината за уволнение е проявено от Минчев своеволие да спре всички строителни дейности на АПИ. Инж. Минчев е разпоредил писмено преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ нареждане, съобщиха от МРРБ тази сутрин, а уволнението е станало в понеделник.

Oще по темата
"По този начин досегашният шеф на АПИ си е позволил да води политика, която е в разрез с политиката на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Писмото за спиране на всички проекти, свързани с ремонти и реконструкция на републикански пътища на практика блокира дейността на фирмите", заявяват от МРРБ.

От там казаха, че арх. Виолета Комитова кани всички кметове и фирми, засегнати от писмото, подписано от Минчев, на среща в министерството в петък, 23 юли.

Както е известно, Апостол Минчев оглави ръководството на АПИ на 27 май, след като предишното ръководство беше сменено от Комитова заради плащане на аванси за строително-монтажни работи за обекти, които нямат проектна готовност и разрешение за строеж към 26 май 2021 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Българин

преди 2 години

Как ги жертваха тези двамата не е истина просто. Ужас зла лелка си е тази и и личи отдалече. Все някой друг е виновен. Ти как ги назначи не ги ли познаваш или ти ги подадоха, като шефа на НАП.

85

Реклама

преди 2 години

"Туй ли е новото? Че то като предишното.. "

84

ПЕНКО

преди 2 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЧНО В ТОЗИ ПЕРИОД -ПЛЕВЕЛИТЕ СА НАЙ-МНОГО ;НАЙ- ДУШЕЩИ ;НАЙ АКТИВНИ ;НАЙ РАЗСТЯЩИ И ПРЕЧЕЩИ ---ТА ЧАК ДО ОКТОМВРИ !!!!!!???????????!!!! ДА ОПЛЕВИМ !?!?

fallback