86

Българин

преди 2 години

Как ги жертваха тези двамата не е истина просто. Ужас зла лелка си е тази и и личи отдалече. Все някой друг е виновен. Ти как ги назначи не ги ли познаваш или ти ги подадоха, като шефа на НАП.

85

Реклама

преди 2 години

"Туй ли е новото? Че то като предишното.. "

84

ПЕНКО

преди 2 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЧНО В ТОЗИ ПЕРИОД -ПЛЕВЕЛИТЕ СА НАЙ-МНОГО ;НАЙ- ДУШЕЩИ ;НАЙ АКТИВНИ ;НАЙ РАЗСТЯЩИ И ПРЕЧЕЩИ ---ТА ЧАК ДО ОКТОМВРИ !!!!!!???????????!!!! ДА ОПЛЕВИМ !?!?

83

Анонимен

преди 2 години

Тази ,защо се прави на ощипана мома?Нали го няма Борисов сега трябва някой да е виновен,но някой друг ,те никога....

82

Мунчо

преди 2 години

Заплахи, уволнения, насилие, терор......... отваряйте Белене и да се свършва

81

Шофьор

преди 2 години

Проверете пътя с.кочмар до Зърнево,какъв асфалт е запълнил дупките,със сигурност са дадени милиони .тая община Тервел,заедно с другите изпълнители е като навързани ч,е,р,ва.няма никакъв асфалт.да не говорим за медицински център в община Тервел,която закупи апаратура за милиони,а не функционира.даже знам от коя фирма и за какво пари е купена.

80

Отговор

преди 2 години

До 81 Май се е загубил в 12 -те тоалетни на собственият си министър!

79

Анонимен

преди 2 години

До Робот Чегърта герберунгели

78

Робот

преди 2 години

Къде е сега Фигуранта и вдигнатия му в небесата юмрук?

77

Гроби Таласомо

преди 2 години

За мене, Апостол Минчев е един добър човек, впоеследствие, може да бъде нагфраден и с орден. Защо? Защото има дупе и се вслуша в издадената му заповед да спре асфалтирането на един планински път и оттам, инфраструктурирането, което е част от политиката на "Отворено общество"! Той не е проявил "своеволие";))) Своеволие е, за Комитова, която смята, че може да подчехли от височината на постът си, всеки един мъж;))), както и подгласничките й от различните селски НПОта!;)))

76

Оставка!

преди 2 години

Оставка на т. нар. правителство веднага - тия и за 5 ст. работа не свършиха!

75

Анонимен

преди 2 години

Оставка на служебното правителство !

74

до Хемус

преди 2 години

За какво ти е Хемус? Финансовият каза, че не е приоритет. В Плеен, пИчели итн, значи не им дреме за неква магистрала. Плеенчани си искат червените ферарита, нищо че няма да има къде да ги карат. Е, може и за Космосу да се запишат, и да си вземат едно маке другар, като кучето Лайка..Не чакай Хемус, примери се, че сме малък, но много прocт народ. И до го довършат ще е на концесия, т.е. ако искаш да минеш по него, ще плащаш. Има го в програмата им. Ако някой от избирателите им знае какво е концесия

73

Анонимен

преди 2 години

Тая като го назначи тоя, му каза да спре всички проекти. Той ги спря, сега тая го уволнява , че ги е спрял. Тея са абсолютно неадекватни деби.ли.

72

Анонимен

преди 2 години

В Холивуд ще правят продължение на "Ангелите на Чарли". Филмът ще се казва "Недоразуменията на Радев".

71

Жоко

преди 2 години

Радев е цар на празните приказки и кухи фрази, но да свърши някаква рабора - цъ!

70

ХЕМУС

преди 2 години

НАПРАВЕТЕ ХЕМУС НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВЕТЕ ХЕМУС ДА МОЖЕ И СЕВЕРЪТ ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЖИВ ВЕЧЕЕЕ..21 ГОДИНА СМЕ

69

Разберете

преди 2 години

До човека от протеста: какво очаквате - властта не търпи вакуум. Комунистите са изгладнели щото от близо 10 г. не са на власт и точат зъби и само дебнат удобен момент - и ето той дойде.

68

Коро

преди 2 години

Уволняват предишния, назначават НАШ човек и му казват - спирай всичко. Човекът спира. Сега некомпетентниците се сещат, че народът иска пътища - що ги бил спрял. Хахахаха - такава е цялата работа на Фигуранта и кликата му.

67

Жалко

преди 2 години

Аз бях на протестите. Но не съм очаквал след ГЕРБ да дойде това. Искаме адекватни хора, които да продължат реформите и градежа. А не калинки, които да се чудят половин година кой да уволнят и кого да назначат на негово място. Какво ви пречи някакъв дядо имунолог или шефовете на болници? Това създава хаос и настроения. Лошото е, че на този етап не виждам адекватни заместници. Наистина това е най-голямата трагедия. Само едни, които искат ГЕРБ да станат за да седнат те - исмв, итн дб .много гладни.