Снимка: БГНЕС
fallback
Нови предсрочни избори не са удачен вариант. Това мнение споделя социалния антрополог Харалан Александров. И нито една партия няма да спечели от това, смята още той. 
 
"Избори след няколко месеца ще хвърлят страната в дълбок хаос. Няма съмнение, че Трифонов им извива ръцете... Очаквам много страсти и драма. Ако искат да оцелеят, разумно е правителството да бъде подкрепено. Другият вариант е тежък за страната", коментира пред БНР Александров. 
 
Според него екипът, който представи Слави Трифонов отговаря на желанията на протестиращите.
 
"Проектокабинетът на Слави Трифонов е еманация на желанията на протеста, сбъдната мечта - списък от красиви, образовани млади хора. Аз виждам списък с имена на хора с експертен профил. Притеснява ме този начин, по който беше представено това правителство", анализира социалният антрополог.
Oще по темата
 
Той смята, че ще има недоволни, което е неизбежно и ще е нормалното състояние оттук нататък. Като не изключва да има протести и срещу евентуално правителство на ИТН.
 
"Част от партиите на протеста може да пренесат конфликта към своите предполагаеми партньори. Това, което сплотява носителите на промяната, е дразнещата фигура на Бойко Борисов... Ако ще продължаваме с борбата и противопоставянето, моментът на стабилност започва да се отлага за далечно бъдеще", каза Харалан Александров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 2 години

Преливането от пусто в празно или умението да НЕ казваш нищо , ама с много думи е специалитет на Хараланчо !Затова получава парички от Затворено общество , от партията на еднокнижника и още откъде ли не.

117

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев е с разбито сърце от любов по висока, пропаднала, плешива жена. Същата тази жена си няма на идея, че Бойкикев съществува.

116

Пагубан Загубански

преди 2 години

Аз мега гига ескперта Пагубан Загубански мисля че работата пак се спече яко. Този и онези двамата само плямпат кой е по по най. Стига се дрънкали празни приказки и се залавяйте за работа, докато народа не е взел пак метлата.

fallback