Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е привикан на разпит в Главната дирекция на полицията. Това съобщи самият той на брифинг на партията.

Той допълни, че разпитът е насрочен за 11 часа в четвъртък, но не знае за какво го викат.

Още по темата
"Ако е свързано с привикването на прокурори, то излиза, че Миро Найденов е дал подкуп, обикновено на министъра дават подкуп, и аз съм спасявал министъра. Това са не измишльотини, не скалъпено, това е бойкорашковски маниер. Последната им цел е да приберат и ББР и това е. Друга банка не остана”, заяви Борисов.

"Надявам се да си изляза жив, пък другото не знам", посочи още лидерът на ГЕРБ.

"Радев имаше една задача – да организира честни избори. Мен ме интересува кои са техниците. Аз съм разкрил десетки печатници за фалшиви пари. Стотици са тези, които съм хванал да правят пластики за банкови карти. Не случайно и от САЩ поименно похвалиха България. Когато този техник държи три пластики, знаем ли коя ни дава? Нали щяха да са по-бързи резултатите? Два дни чакаме да излязат 2%. Там хората правят чудеса процентите да станат 25 на 23", посочи Борисов.

"Ако ние управлявахме, представяте ли си какво щеше да бъде? Голяма част от тези техници са били чужденци – от Венецуела, от този край. Те са податливи, могат да направят с тези пластики каквото си искат. Два дни броим два процента, а през това време ми пращат призовка да ме плашат. Не се плашиш, Рашков. Но ела и ме разпитай лично ти. Пак ви бих и се чудите как да нагласите резултатите сега”, коментира експремиерът.

"Имаме най-ниското представителство на българския народ в парламента, по-ниско никога не е имало. Това е демокрацията по мадуровски или Румен Радев", заяви още лидерът на ГЕРБ.

"Най-големият парадокс е обявен кабинет, чакащ мандат, без решение на ЦИК, това се казва самозванство", заяви още Борисов. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase