Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ще коментираме резултатите, когато има окончателни такива. Сега все още няма. Това заяви зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Трябва да се видим с нашите партньори, да чуем и тяхното мнение, за да направим общо изявление. Би било непочтено и нередно да коментираме самостоятелно. В момента обсъждаме резултати от изследвания, които са направени в деня на изборите. Те са нито окончателни, нито реални", допълни той.

Според Джамбазки резултатът може да се промени във всякаква посока.

"Засега те показват, че няма нищо различно от 4 април. Обществените настроения са за някакъв вид промяна. Тя не е в посоката, в която са нашите убеждения. Благодарим на хората, които ни помогнаха в трудни времена", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

антилибералист

преди 2 години

Патриотите се надупИха и осребриха патриотичната идея - такива дупЕдавци на Султана от Банкя станаха, че чак отвратиха хората! Джамбазки е добре - ще смуче европари, ше се прави на мъжкар а тук ще лапне късото шнурче на БокоТиквата! За съжаление убиха патриотичната идея за години наред! Национални предатели!

34

Родолюбец

преди 2 години

Да живее ВМРО,да живее България!!!И на уличката на патриотите ще изгрее слънце!!!!Бъдете сигурни!Не обръщайте внимание на кирливите които мият тоалетните на западните извратеняци и слушат чалга или рап,ха,ха!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Педя човек, няма брада

fallback