Снимка: БГНЕС
fallback

Това, което доживя Европа да види, е избори по венецуелски, по Мадуровски. Тотален хаос в страната. А в чужбина е кражбата на века. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в Банкя.

Oще по темата

"Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега ни се обаждат от Бурса, от Одрин.  Машината спира, влиза някакъв уж специалист, бум, бум картичките и действа. Но това не е най-важното. Хаосът, който създадоха, е видим. С часове висят хората по опашките. ЦИК спи. Хората започват в 7 работа, те в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби, спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален хаос", допълни още той.

"Тяхната цел е да продадат изборите. Демокрацията за тях е лошо нещо", каза още Борисов. Той не коментира дали ще състави правителство и дали ще застане начело на държавата, ако ГЕРБ спечели изборите. "Аз съм благодарен на Господа, че ни оставиха живи. Защото тези са толкова опасни, че как не ни затвориха, не ни убиха... Те са деветосептемврийци, те са давали хората на прасетата."

Бойко Борисов бе категоричен, че въпреки целия хаос, ГЕРБ няма да поиска касиране на изборите. "Те трябва да покажат истинските си, мутренски лица", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

682

Гледайте си ги

преди 2 години

Хайде, гледайте новите си министри по 7/8. Старите са се отказали да играят по свирката на дайреджията. Аз като ви казах, че сериозен експерт няма как да си плюе на експертизата и стане за смях като кукла на конци на болният клоун. Всички са завършили в Щатите. Да са ви честити. Има яки какички.

681

Ники

преди 2 години

Що за гьон-сурат е тоя крадец ? Че и се кръсти .за да му прости господ за кражбите и лъжите. Не Венецуела, на цялата планета няма такова чудо.

680

Див Петел

преди 2 години

Бойко е прав, че Шоуто на Слави, Мутрите на Мая, турците и комунистите са шайка, която чака гладна да разпарчетоса баницата от помощите за справяне с последиците от ковид, които Европа ще праща на всички страни членки, НО Бойко дори и с манипулирани избори ти знаеш, че основната причина за техните гласове е че реши да вземеш бизнеса на един легализирал се престъпник, но с това постави най-обичания футболен клуб в държавата на колене. Това не може да ти го прости половин България.

fallback