Снимка: БГНЕС
fallback

„Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо“, отговори Томислав Дончев пред bTV на въпрос дали той или Даниел Митов ще наследят партия ГЕРБ. Дончев добави, че е прекалено рано да се води този разговор. Относно работата на служебното правителство, Дончев го определи като „машина за ПР“.

Той добави, че разкритията на служебното правителство са по-скоро само твърдения. Според Дончев е невъзможно да се изготвят подобни проверки за толкова кратко време.

„Не можем да си позволим да загубим себе си. Знам, че победата е важна, но освен нея е много важно да съхраниш себе си“, каза Дончев на въпрос дали се очакват рокади в партията. Той определи срещата между Бойко Борисов и Реджеп Ердоган като съвсем в реда на нещата – „Лидерът на най-голямата партия да се срещне с президента на съседната държава ми се струва нормално“.Дончев каза още, че в политиката „освен да се скараш, да обидиш някого, добрата стара игра предполага да се свърши някаква работа“.

Относно решението на Конституционния съд, че гласуването с машини е законно, Дончев коментира, че няма как да е обратното, щом решението идва от КС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

....................

преди 2 години

Дончев, Дончев...За физическото му здраве не съм сигурна, с тия 150кг Може и диабет да е завъдил! Но виж за ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА бибитко някой Трябва да се погрижи!( Крайно време е да го освидетелстват този ! Имам предвид бочко )

99

Време за промяна

преди 2 години

"Бойко Борисов е в добро здраве физическо и политическо. Не е зле да се погрижат и за психическото му здраве. Ако му е останал малко акъл най-добре за него ще бъде да се изнася към вилата си в Барселона докато Гешев е още на мястото си.

98

Анонимен

преди 2 години

Защо не вземе да се кандидатира за премиер на Турция? На бързо ще ги вкара във Европейският съюз и ще има доста пари за усвояване... Даже може да си вземе всички експерти със него...

fallback