Снимка: БГНЕС
fallback

"Напълно е възможно разграждането на стария модел, то започна на 4 април. Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват". Това обяви в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Според нея старият модел се изразявал в това паралелна държава и задкулисие да управляват вместо официалните институции в интерес на малцина.

Oще по темата
Нинова отчете като основна цел да се върне ролята на институциите, да се управлява през официалните органи и да се спрат кражбите. Лидерът на БСП заяви, че партията й е била единствената опозиция в последните 4 години.

"За четири години се борихме на четири фронта – ГЕРБ и модела на управление, втория – същия този модел вътре в БСП, третия – манипулацията на общественото мнение, и четвъртия – външния натиск по темата за Истанбулската конвенция", коментира лидерът на социалистите.

Тя напомни, че част от лидерите на т. нар. протестни партии са работили с Борисов и ГЕРБ – един е бил министър, а друг –омбудсман, избран с гласовете на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ , НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!....КОМУНИСТИТЕ ПАК ЩЕ СЕ УСЕРАТ , КАТО ПРИ ОРЕШАРСКИ ...ЗАЩОТО СА ПОТОМСТВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ , АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ...ЧЕ И КРАДЛИВА ПАСМИНА.....ДОКАЗАНО Е С ГОДИНИТЕ!!!

65

Какво разграждаме?

преди 2 години

Ще разграждаме моделът на еднолично управление на Бойко Методиев Борисов. Това не е модел на ЕС, а чисто нашенски. В него един човек управляваше с поставени калинки и правителството, и парламента и съдебната система. И три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Ако му е останал малко акъл да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

64

Време за промяна

преди 2 години

На тези избори БСП ще има по-добри резултати. Не е толкова важно дали ще бъде на второ или трето място, по-важно е че без подкрепа на БСП т.н. партии на протеста няма да могат да съставят правителство.

fallback