Снимка: БГНЕС
fallback

Днес зададох въпрос към другите лидери да определят позицията си по Плана за възстановяване и развитие. Пръв реагира Борисов, но много нагло. Вместо да се извини на цяла България затова, че неговото правителство не си свърши работата и не предаде плана в срок, напада сегашните управляващи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Суворово, където провежда срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

"По време на неговото управление, ние от БСП четири пъти внасяме искане в НС да представи плана. Не го направиха. Внасяхме наши предложения по плана, не ни чуха. ГЕРБ лишиха България от възможности. Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос", заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Пенсионер

преди 2 години

Нинова не спира да пита за Плана за развитие и за сребърния фонд. Запънала се е като " магаре на баир". Сигурно сънува как го харчи.

73

Анонимен

преди 2 години

Е...много изнагляхте! Защо не допълнихте плана? Можете да плюете и да крадете, не по-лошо от предишните!

72

От всякъде

преди 2 години

Корнело, стига си плям'пала, чунким не знаеш, че плана беше готов и го предадоха на служебните, ако имат да го допълнят. Повече от месец горките неве'жи се чудиха, чудиха и не го внесоха. Пълни нека'дърници барабар с льот'чика. И, понеже ти ни го натресе за глава, сега ще траеш, или ако говориш, ще е добре да се разприказваш за приватизацията на електроимпекса, а не да се оправдаваш с давностен срок! А бе, наака'ни сте от всякъде.

fallback