74

Пенсионер

преди 2 години

Нинова не спира да пита за Плана за развитие и за сребърния фонд. Запънала се е като " магаре на баир". Сигурно сънува как го харчи.

73

Анонимен

преди 2 години

Е...много изнагляхте! Защо не допълнихте плана? Можете да плюете и да крадете, не по-лошо от предишните!

72

От всякъде

преди 2 години

Корнело, стига си плям'пала, чунким не знаеш, че плана беше готов и го предадоха на служебните, ако имат да го допълнят. Повече от месец горките неве'жи се чудиха, чудиха и не го внесоха. Пълни нека'дърници барабар с льот'чика. И, понеже ти ни го натресе за глава, сега ще траеш, или ако говориш, ще е добре да се разприказваш за приватизацията на електроимпекса, а не да се оправдаваш с давностен срок! А бе, наака'ни сте от всякъде.

71

Диана

преди 2 години

Нинова отново наглее! Били искали обсъждане, а сега кой го обсъжда - само БСП! Бойко трябвало да се извинява - отново прехвърля своите задължения на Бойко! Бойко си е свършил работата съвсем законно и ако Нинова и СИЕ в парламента не бяха предизвикали нови избори, всичко щеше да е наред - сегашното закъснение се дължи само на негодниците от БСП и СИЕ - ако това правителство сега си беше размърдало задниците да работи, а не да рови и руши, сега нямаше да имаме такъв проблем, смешки от БСП и СИЕ!.

70

Dinosaurus

преди 2 години

"Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос". Че вие не влязохте ли и на 4 април в НС? Не отказахте ли мандат, лично ти не го ли върна, цинична, нагла се*л*ндуро? Що не го внесе служебното червено правителство, нали му е "много успешмо" управлението, нали има 60-70% подкрепа според вашите "социолози">Май електората те лиши от подкрепа, а сега съвсем ще се продъните, о то от ДПС! А ти ходи в Молдова, може и в Мозамбик да правиш формации даже останитам

69

РАДЕВАТА ШАЙКА

преди 2 години

ДА ПРЕДАВА ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А НЕ ДА РАЗОРЯВАТ БГ- ТИЯ ПАК ЩЕ РАЗСИПЯТ РОДИНАТА МИ- ПРЕСТЪПНА ХУНТА ОБРАЛА НАРОДА СИ РАЗДАЛА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ НА НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ НА ДСИГУРНОСТ И ТАКА СЪЗДАДОХА ОЛИГАРСИТЕ И ФАЛИРАХА 15 БАНКИ И ДЪРЖАВАТА- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП....

68

Анонимен

преди 2 години

всички оставихте Корнелия сама да се бори с герберската шайка, а сега троловете дет дебнете всяка нейна дума пак се нахвърляте като казва истината.Аз затова вместо за герб сега ще гласувам с две ръце за Нинова щото само тя се бореше с герб през цялото време, устоя на огромния натиск. А новите дето не приеха протегнатата ръка в общ блок да разкарат герб,да има да взимат да помисля за тях, и те същите герберастки патерици, аре, да ви няма.

67

Анонимен

преди 2 години

Ей, много си нагла! Когато Дончев дойде да ви представи плана, не пожелахте да го изслушате. После решихте, че трябват корекции, а сега Борисов ви е виновен. Не съм фен на ГЕРБ, но вие с вашите лъжи и измислени обвинения вече отвращавате. Много хора ще гласуват за ГЕРБ, ей така на инат,защото наистина прекалихте с лъжите, които за съжаление са зле измислени и дори децата няма да ви повярват.

66

Анонимен

преди 2 години

Така беше 4 пъти и 4 пъти НЕ то стана като в библията Ние първи

65

hitko

преди 2 години

E, много сте нагли ДРугарко! Да ви дадат Плана си, за да го копирате ли.Вашите обещания са едни и също ,..към най-ощетените...Пенсионерите! Тези, които вашата партия направи бедняци! Обещания за безплатни учебници и детски градини! Учебниците както едно време,..2-а и 3-а употреба ли ще бъдат?! Който Ви вярва, е морално отговорен за бъдещето на децата ни. А Материално, всички ще го усетят ако недай си Боже се промъкнете отново във властта. Убийци на Народи! Това сте Московската клика..

64

Кокинов

преди 2 години

Къде си вярна ни любов народна?

63

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ви написаха План за възстановяване, работен със специалисти и обсъждан многократно в ЕС. Вие не го харесахте и искахте да промените или допълните вашите предложения. Дончев седя в НС, за да му задавате въпроси, но никой не му обърна внимание. Сега лъже Нинова, че ГЕРБ виновни. Виновно е служебното правителство, което МЪРЗЕЛУВА. Ние си знаем, че когато са на власт комунисти/социалисти за България няма фондове.

62

Анонимен

преди 2 години

Наистина какво стана с този план? Защо ГЕРБ лишиха България от средствата по този план?

61

Анонимен

преди 2 години

Скрий се, ***! Какво ни отне комунизма на който се кланяш?? Какво ни отне българо-съветската дружба? Съсипахте държавата и сега паак се натискате да кразете и да тормазите хората.

60

Анонимен

преди 2 години

Нинова каза, чи демокрацията и е отнела много. Сега се прави на демократ, но в Германия вече има комисар за жертвите на комунистическата диктатура в бившата ГДР. Скоро и у нас.

59

Часовникар

преди 2 години

Мо много ти е слаб вица - изобщо не се вмества за интересен и търсен виц ?! Стига си се хабила,другарко,ами кажи ти какво си направила освен ялови злословения и фабрикуване на лъжи ?!

58

Анонимен

преди 2 години

Как така бе другарке! Вие не сте ли една безценна възможност! Само дето високомерно се занимавахте с безсмислени дебати, с разливане на помия, a нищо полезно не реализирахте. Май сте само едни caмoхвалковци, а всъщност бездарни cкoпци!

57

Пламка

преди 2 години

Абе Нинова, вашия кандидат за народен представител в добричко е от Тервел,ами знаеш ли ,че той най активно подкрепя гербджиите в общинския съвет.ми кажи ми как да гласувам за вас.всички сте от едно тесто замесени.избирайте се взаимно.ми то това момче не става и селски пъдар,ти ще го правиш народен представител.голям кандидатите сте избрали. Пиянде от класа.

56

ЕЛИ

преди 2 години

ГЕРБ ,БСП , ИТН, СДС , ТОЕСТ ВСИЧКИ СА ПРОДУКТ НА ЦК НА БКП ,ТОЕСТ ОТ ЕДНО КОТИЛО----НАРОДА ГО РАЗБРА И ЗА ТОВА НЕ ГЛАСУВА

55

Щерев

преди 2 години

Нинова вашите избиратели може да страдат от амнезия но май при БКП бяха спрени всички еврофовдове ...Може ли да обясниш как твоя син се изучи в САЩ има фирма за милиарди и от къде аджеба червените имат милиони..