fallback

Общ преглед
Представители на "Българските патриоти - ВМРО, "Воля" и НФСБ" се събраха на протест пред централата на ДПС в София и за кратко блокираха движението по бул. "Александър Стамболийски", разхождайки се по близката пешеходна пътека.
Oще по темата


Поводът за протеста са думите на лидера на ДПС Мустафа Карадай при среща на представители на движението с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, че Турция е тяхна родина и се борят за своята турска идентичност, религия и обичаи.

"Долу ДПС" и "Слуги на Ердоган" са сред скандиранията, които се чуват на протеста, организиран от Българските патриоти.

“Карадайъ, България не е турска земя!, “Забрана за етническата мафия ДПС!”, са сред надписите, които носят в ръцете си протестиращите.

Патриотите призоваха преди вота на 11 юли да се блокират граничните пунктове както направиха на изборите на 43-ото НС.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

cCc

преди 2 години

Рано или късно наред с българския и турския ще е официален.

61

Анонимен

преди 2 години

Кой има власт в тая държава да изгони човек който се опитва да разпали тлеещ огън с тези си думи гадния турч,,,н само чака да види как ще реагираме следваща стъпка е да каже че югоизточна България е тяхна!!! Какво чакаме???? президент нямаме ли ???? Министър председател нямаме ли???? Или скат на БЪЛГАРИНА да му кипне и да почнем да правим щуротии?????

60

Анонимен

преди 2 години

Отнемете му българското гражданство на турчина Карадайъ. Да заминава за родината си. И отнемете всички български паспорти на изселниците в Турция. Те не приемат турско гражданство и продължават да имат българско гражданство. Да се сложи граница на времето и да идват за проверка, дали знаят български език и история, дали знаят да четат и пишат на български.

fallback