Снимка: БГНЕС
fallback

Утре към голямата лява коалиция ще се присъединят още три партии. Това съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова.

На среща с водачите на листи, проведена в централата на партията съвместно с Националния предизборен щаб на БСП, лидерът на социалистите очерта задачите пред партията в предстоящата кампания и отбеляза потенциалните проблеми, които могат да възникнат в периода до изборите.

Тя сподели убеждението си, че именно БСП може да даде промяната, която хората очакват, като заедно с това гарантира сигурност и предвидимост.

С водачите бяха обсъдени всички въпроси, отнасящи се до организацията на кампанията, досегашната работа на НПЩ и следващите стъпки по одобрението и регистрацията на листите и планирането на инициативите по региони.

На заседанието бяха обсъдени вариантите за слоган и визия на предстоящата кампания, които ще бъдат внесени за обсъждане в Изпълнителното бюро на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 2 години

само Нинова не се поддаде на натиска на герб и си отстояваше позициите, независимо от помията която денонощно изливаха върху нея герберските медии. Шапка и свалям.По-голямат борба обаче е навън, защото глобалистите не търпят някой да не им се подчинява. Боко си ходеше там все със свалени *** и те затова си го обичаха и награждаваха с потупване по рамото.Успех на Нинова, вярвам че ще удържи фронта.

59

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем че герб са патерица на запада, които са пък марионетки на либерастдемократите в сащ - това са БЛМ, антифи, феминистки, лгбт, вегани защото месото е вредно за климата, и прочие "правилни" модели. Няма да споменавам как от 0,2% трансджендъри в сащ при тинейджъри сега скочи на 5000%. За да се смени модела трябва наистина политици-камикадзета или много убеден електорат, който масово да гласува, но правилно, не хаотично да се разпилеят гласовете.Ясно е че трябва да се прекъсне пъпната връв на герб с либерастите.Засега Нинова има най-твърда позиция към тези,Слави бързо ще клекне,ДБ ще

58

ДВЕ

преди 2 години

,,,,, не ли и трябват за ,,подкрепа,,ей -глупава жена

fallback