Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново събра млади членове на партията на среща. Пред тях той обвини служебния кабинет, че прави предизборна кампания.

Oще по темата

„Служебният кабинет е предизборен щаб, защото те си позволяват да говорят срещу партия и няма значение коя е, защото те са там само, за да проведат изборите, а единственото, което не правят е да подготвят честните избори“, отсече Борисов.

„Вчера какъв майтап беше, че не могат да си включат една машина за гласуване, а в  чужбина как ще ги проведат? Вече се съмнявам, че те искат да съборят изборите и да продължат в еднолична диктатура да управляват“, продължи с критиките експремиерът.

„Това ли са честните избори - да направиш предизборен щаб от министри и зам.-министри без нито една друга институция, която да контрирала“, риторично попита Борисов.

Той припомни, че в последния си мандат ГЕРБ управляваше в коалиция с Обединени патриоти, а ДПС и БСП бяха в парламента като опозиция.

„Това е демокрация, а сега е диктатура. Това е предизборна кампания“, отсече лидерът на ГЕРБ. 

„ЦИК дава ли си сметка, че идва избори след месец. Дават си по две минути на гласуване с машина, но хората не са се наредили на опашка. Освен това самият Радев гласува над три минути, значи българите трябва да са по-интелигентни от него. За да не го нападам заради това ние с Христо Иванов си попълнихме хартията, защото можеше и 5 минути да отнеме“, каза още той.

Борисов коментира и скандала с изнесената информация за подслушванията на политиците.

„Те нямат нищо и заради това сега поголовно сменят, ще влезнат в службите, ако не намерят ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Това чакат в момента те, ако имаха щяла да са ни убили вече, щяха да излязат и да кажат тези и тези политици са подслушвани по еди кое си дело. Излиза, че само ние не знаем кой е подслушван, а всички останали знаят“, настоя той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

615

Barba Ganios

преди 2 години

.....igrata svarshi be tikvenik !!! Aide kam bai Stavri ...a i GERB-erskia "komsomol " ...da go pita chovek slepi li sa ...gluhi li sa ili sa sashto tolkova "inteligentni " kakto lidera im ?!??!!!

614

Анонимен

преди 2 години

"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново събра млади членове на партията на среща." Този ще ги събира всеки ден, също като бивш военен с деменция в старчески дом.

613

Анонимен

преди 2 години

ПРИКАЗКА ЗА ЮНАК BUDDHA, ЛАМЯТА, ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА И КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ.

fallback