Снимка: БГНЕС
fallback

Преговорите в коалиция "Изправи се! Мутри, вън!“ за явяване на предсрочните парламентарни избори са на финалната права, обяви адвокат Николай Хаджигенов.

Формацията ще запази името си, водят се преговори с нови партньори за привличането им към формата.

Oще по темата
Пред БНР Хаджигенов коментира и напускането на Татяна Дончева от "Движение 21" - една от партиите, с които "Изправи се! Мутри, вън" се яви на предишните избори:

"Преговорите почти са финализирани, надявам се до няколко дни да приключим. Ще има коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“ – 99 на сто е сигурно. Как ще се отразят действията на Татяна Дончева? Всъщност никак. Това е причината, поради която предишния път, съставяйки коалицията, решихме да използваме три мандатоносителя със сходни характеристики, за да може едно такова действие да не ни се отрази негативно. Електоралната тежест на "Движение 21" е известна от много години, откакто съществува, така че няма как да бъде проблем или щета, или каквото и да е било“

По-рано днес от БСП обявиха, че са се разбрали за широка лява коалиция, в която да участва и "Движение 21" на Татяна Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

Що ми се струва , че след изборите ще се занимава само с гей паради и правата им да осиновяват деца. А се заканваше , че като вземе властта ще накава всичките си противници да влезнат в еднополови бракове. Ашколсун , аферин , машала , много демократично, много по американски , новото нормално. Голям демократ голяма работа е тоя. Пълен придворен шут с Рошко африкански.

42

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов да прави преговори с хората различните 31 пола и ромските квартали.

41

бе де да знам

преди 2 години

Ама ако трябва да избирам между тоя и боко,предпочитам боко!

fallback