Снимка: БГНЕС
fallback

Антон Кутев ще е говорител на служебното правителство на Стефан Янев, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Той е сред най-ярките лица на БСП и е основен медиен експерт на левицата от години. Кутев вече веднъж е бил на поста говорител, но на Изпълнителното бюро на БСП през 2007 г., когато лидер беше Сергей Станишев.

Oще по темата
Бил е депутат в няколко парламента, а преди това и общински съветник в София.

В момента е сред най-острите опозиционери на лидера на червените Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 2 години

Досега 11 години БГ беше командвана от един пожарникар - последната по рейтинг специалност в бившата ВМШ. Не мже да се отрече, че БГ няма нужда от пожарникари, но такъв да стане премиер - от цял свят това само в България го има. Време беше пожарникар да бъде сменен с истински, а не бутафорен генерал. А в кабинета има само един генерал - премиерът. Поне няма да пълни нощното шкафче с тестета от 500 евро и златни слитъчета - подаръци от видни бизнесмени. И ще държи на дисциплината в БГ.

86

Анонимен

преди 2 години

Истинските генерали - тези от БА, а не техните комически подобия от МВР, поне засега все още държат на чест и достойнство. Много смешно и същевременно неприятно ми става да видя някакви главни комисари с генералската начупена линия на пагоните. Генералски пагони са носили преди 9-и септември истинските бойни, участвали в десетки сражения царски генерали, а не някакъв си завършил Полицйската школа именувана Полиц.Академия (ПА), посочен за "наш човек" и изпълзял до върховете на МВР.

85

Ванко

преди 2 години

Не мога да приема че главни политически лица в нашата сттрана са генерали , а най-богатите хора са свързани с хазарта . Мисля че е време да емигрирам

fallback