87

Анонимен

преди 2 години

Досега 11 години БГ беше командвана от един пожарникар - последната по рейтинг специалност в бившата ВМШ. Не мже да се отрече, че БГ няма нужда от пожарникари, но такъв да стане премиер - от цял свят това само в България го има. Време беше пожарникар да бъде сменен с истински, а не бутафорен генерал. А в кабинета има само един генерал - премиерът. Поне няма да пълни нощното шкафче с тестета от 500 евро и златни слитъчета - подаръци от видни бизнесмени. И ще държи на дисциплината в БГ.

86

Анонимен

преди 2 години

Истинските генерали - тези от БА, а не техните комически подобия от МВР, поне засега все още държат на чест и достойнство. Много смешно и същевременно неприятно ми става да видя някакви главни комисари с генералската начупена линия на пагоните. Генералски пагони са носили преди 9-и септември истинските бойни, участвали в десетки сражения царски генерали, а не някакъв си завършил Полицйската школа именувана Полиц.Академия (ПА), посочен за "наш човек" и изпълзял до върховете на МВР.

85

Ванко

преди 2 години

Не мога да приема че главни политически лица в нашата сттрана са генерали , а най-богатите хора са свързани с хазарта . Мисля че е време да емигрирам

84

Говедар

преди 2 години

Ха да ви е честито!славчо чалгата не е ли министЕр?Военен-оли гофрен,военен-оли гофрен,това е.

83

Анонимен

преди 2 години

Защо няма да гласувам? Защото не съм във Венецуела , и като спечелят.......... играли сме го този филм и няма да ми омръзне, господин Радев очаквайте юмрука на народа!!

82

12345

преди 2 години

До Миризлив ГерберТи за нас герберите не се притеснявай вмирисан руски чорап. Ти и цялата чалгарска пасмина сте минало. Ще ви излющим като стар козел млада върба ще ви лющим. ха ха бухай ги Бойко.

81

Тоз пък!

преди 2 години

До Калеко АлекоДругари часовникът тиктака и неуморно съкращава дните на Имунитета! От другата страна Гешев също чака с нетърпение

80

Калеко Алеко

преди 2 години

Макай Радев, мачкай ги яко , да вият като койоти , тази крадлива сбирщина

79

4epa

преди 2 години

БКП ВЪЗКРЪСНА !!!!!!!!!!!!!

78

До 92

преди 2 години

Споко,шегува се !!Просто иронизира червените недоразумения !:)

77

Той

преди 2 години

До Тонката. Браво Тонка, много точно казано. Право в десятката. Цъфнахме и скоро ще вържем.... До кога българина, ще стъпва на мотиката, без да си научи урока... Не знам!

76

Ти у ред ли си, бре

преди 2 години

До Вик от БСП- И това ли Ви е Новото? - Старият Комунизъм?

75

Анонимен

преди 2 години

До Петата колона дойдеЦ. Няма да им "стане ясно" и това ще проличи на следващите парламентарни избори, когато я гласуват 50%, я не.А след тоя ЯВЕН преврат в България трябва да сме близо до 100те процента, за да изринем руските слуги от Парламента.

74

Вик от БСП

преди 2 години

- Другари, ние победихме! Народът е пак под Червената власт!

73

Петата колона дойде

преди 2 години

Сега вече на всички българи трябва да им стана кристално ясно, че: - Румен Радев и т.н. "Протестъри" - Корнелия Нинова, Мая Манолова, Христо Иванов, Слави Трифонов, Черепа и останалите червени мулти-милионери - тези, които са с/у ГЕРБ, са всъщност "Петата колона", обслужваща интересите на Русия в България.

72

До заслужавате си

преди 2 години

Много точно изказване !Браво !Подкрепям на 101% !!

71

Заслужавате си

преди 2 години

Никога не съм искал за България нищо, освен най-добрто, но започвам да мисля, че тоя мааалоумен народ заслужава червената диктатура, която се задава.За 30 години еснафите не разбраха, че демокрацията не е само да богатеят, ами и да възпитават нетърпимост към методи и лица, които са явна демонстрация на комунизъм.Чехите излязоха с хиляди на протест срещу президента им,за едно про-руско негово изказване.При нас Москва си избра президент,подмениха ни ИК и си сложиха служебен премиер и - НИЩО

70

Анонимен

преди 2 години

Избори с машини внесени от Венецуела, процедурата като в Ливан и Филипините !!!Честит Европейски прогрес от " НОВИТЕ "

69

Анонимен

преди 2 години

Това определено не е проевропейски правителство!Всички са обвързани с Москва!

68

Анонимен

преди 2 години

Правителство от военни и комунистически ретрогради!Ще мъстят!