Снимка: БГНЕС
fallback

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Премиерът Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата "Навални", нито по темата "шпионски скандали". Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, подчерта Борисов.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Ех

преди 2 години

Тоя само глупости ръси и не то интересува.че хората гладуват и трупат кредити.които именно Герб направиха така.че КС да отхвърли и последната надежда за абсолютна давност ЗА ВСИЧКИ КРЕДИТИ НА ХОРАТА.а не само на тези след 2031г.Пак разделиха хората един срещу друг.да се намразим и да ни.няма и дъргавата ни да е жалко подобие на държава.Разсипаха я тия некадърници нагли.какво ни интересува Навални???Ние страдаме.тоя ръси глупости постоянно.Видяхме ви хубаво и няма да видите гласове от нас никога

109

Анонимен

преди 2 години

Друго си е начело на МС, разбирай - на държавата да бъде лице със сериозно образование и да дава оценки на тези около него и над него. Ето, сега направо "закова" президента с думите: "Ето кандидатът за (втори мандат) президент няма коментар нито на тема Навални, нито по темата "шпионски сканали". Ама ББ от Банкя има: застана на страната на демокрацията, а Навални е топдемократ, и нареди на Ек.Захариева да изгонят няколко руски дипломати. И Катето и Гьорги Г. не се постараха, а ПРЕСТАРАХА

108

Анонимен

преди 2 години

боико ти губиш

fallback