110

Ех

преди 3 години

Тоя само глупости ръси и не то интересува.че хората гладуват и трупат кредити.които именно Герб направиха така.че КС да отхвърли и последната надежда за абсолютна давност ЗА ВСИЧКИ КРЕДИТИ НА ХОРАТА.а не само на тези след 2031г.Пак разделиха хората един срещу друг.да се намразим и да ни.няма и дъргавата ни да е жалко подобие на държава.Разсипаха я тия некадърници нагли.какво ни интересува Навални???Ние страдаме.тоя ръси глупости постоянно.Видяхме ви хубаво и няма да видите гласове от нас никога

109

Анонимен

преди 3 години

Друго си е начело на МС, разбирай - на държавата да бъде лице със сериозно образование и да дава оценки на тези около него и над него. Ето, сега направо "закова" президента с думите: "Ето кандидатът за (втори мандат) президент няма коментар нито на тема Навални, нито по темата "шпионски сканали". Ама ББ от Банкя има: застана на страната на демокрацията, а Навални е топдемократ, и нареди на Ек.Захариева да изгонят няколко руски дипломати. И Катето и Гьорги Г. не се постараха, а ПРЕСТАРАХА

108

Анонимен

преди 3 години

боико ти губиш

107

Чичо

преди 3 години

Богомил Бонев предлага Боко да бъде разжалван.Това е супер идея,но не знам кой има правомощия да го направи.

106

Анонимен

преди 3 години

Борисов докара корупцията до перверзия. Далеч съм от мисълта, че Баневи са цвете, но да държиш някого над 2 г.в ареста и да се гавриш с него е безумно.Съвсем друг въпрос е, че всички кредитни милионери искат Борисов да изпере пешкира и заради тях за да им се амнистират техните грабежи в зората на прехода.

105

Преминаващ

преди 3 години

Скалъпените скандали на Борисов и Гешев нямат нужда от коментар... скоро ще ви кажем ЧАО ЧАО завинаги! ................................Как да ти повярваме, като ония мизерабли до СЕГА лъскат наровете на ареста. Чака ги дело и този път няма да има разминаване. Дерзай !пРезидентът ще пика газ, но твай положението гаспада НАТОвци и товагишчи от Варшавский дагавор.

104

СъвеЦки Пърдялник

преди 3 години

Борисов може да е всичко, но е казал истината.Ще трябва ЦРУ да се намеси по-настойчиво на невидимия БеГе фронт, където са си дали среща старите динозаври със съветска закалка.Зеленочорапов и до СЕГА мълчи, като п****. Явно нейде го стяга чепикът.

103

Анонимен

преди 3 години

Скалъпените скандали на Борисов и Гешев нямат нужда от коментар... скоро ще ви кажем ЧАО ЧАО завинаги!

102

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо ХристовУважаеми,СИГУРЕН съм,че си усетил ВОНЯТА на МЕНТЕТО "просото",което надраска:..-"Яяя, потурнакът обичащ Рассия и.."..Ментето е ужасно.."НЕОСТРА" гербомажоретка,която поради ФАКТА че е "КРЪГЛА НУЛА" се опитва да "събира точки" дращейки И от моя ник...Нищо чудно да използва и твоя..

101

Анонимен

преди 3 години

Интелигентните и и умни хора не говорят празни приказки и не се стремят да се харесат някому.

100

Анонимен

преди 3 години

Бойко ти си насъбрал толкова черни точки в очите на Бай Дън с тоя газопровод че ако щеш всички руснаци в Бг да изгониш като шпиони, няма да получиш индулгенцията му.

99

до 108

преди 3 години

напиши че става дума за Обоснованите предположения на Бг прокуратура и служби. Мост лайкли

98

до 108

преди 3 години

......какво е обосновано предположение.....Това е да си участник в групов секс с една дама и пет коча и всичките да я напълните с матрял и да очакваш че ще е бременна и ти ще си бащата.малко натуралистично но много добре обяснено ,теябваше да сложиш 18+ хаха шегувам се

97

Помнещ

преди 3 години

И какво да каже за Навални? Един крадец на хиляди евро,от Френска компания! И за да избегне затвора,пробва номера вписвайки се за борец за " демокрация"! Но ще лежи! Не мина номера му! А з шпионските скандали,пак няма какво да се коментира.Смешно е Русия да "организира масовка,да взривява складове" в бившите членки от соца,които са Натовски вече!-:) Несериозно е това!-:)))Май Радев е по сериозен от колкото изглежда!-:))

96

анонимен

преди 3 години

Винаги ще си остане мутра той. Нахален ще си е винаги. Нито Радев, нито друг няма да му дава отчет точно на него. Никой няма намерение, освен неговите слуги, сервилничещите му, да говори с крадец на бизнеси и изпечен лъжец и рекетьор. Неговото място е в затвора.

95

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо ХристовЯяяя, потурнакът обичащ Рассия и влюбен в Соломон Паси се е изходил :))Хасане, миличък, отивай да ощасливиш козичките и да им четеш "комсомолская правда", мечтаейки си за Пасито и отвеса му!Колкото и да се напъваш, орден от Пасольството и от Румен Грипенов Решетников за предателство няма да получиш!:)))

94

Чичо

преди 3 години

Борисов има комплекс от Радев,защото ,Радев е истински генерал със военно образование,а Борисов е изкуствен кух,,генерал,,произведен по волята на господаря му Ахмед Доган.

93

Чичо

преди 3 години

Нахални е финансов аферист,бе ***.Главанак с главанак ти.Не цензурирайте,защото тези думи са на Борисов.

92

Анонимен

преди 3 години

Радев е прав защото НАТО може да загубят войната с Русия за Украйна и тогава Русия ще поиска разделяне на България както Германия след ВСВ.

91

Анонимен

преди 3 години

Къде е скандалът Илчовски?